Move over, high tea, het is tijd voor de high friet!

high friet

Als je fan bent van friet (of patat) en andere frituursnacks, zullen de volgende woorden je heel blij maken: maak kennis met de high friet! Ben jij niet zo’n zoetekauw of heb je het in het algemeen wel gehad met high tea’s? Dan is dit jouw dag. Bij een high friet kun je namelijk helemaal los gaan op 5 soorten friet, mini frikandelletjes-speciaal en andere verrukkelijke mini-snacks. Daarbij worden salades, stoofvlees en sauzen in overvloed geserveerd. Sounds delicious!

Hier kun je high frieten

Loopt het water je al in de mond? Dan vraag je je vast af: where can I sign up?! De high friet wordt aangeboden bij In Alle Straten in Dieden-Ravenstein, dus woon je dicht bij Nijmegen of Oss? Dan ben jij lucky, want dan woon je er dichtbij! Voor de rest: een weekendje of dagje weg naar het oostelijke gedeelte van het land is natuurlijk ook nooit verkeerd.

Nog geen plannen voor aanstaand weekend? Maak dan hier jouw reservering, maar let op! De high friet kun je alleen reserveren als je het combineert met een activiteit van In Alle Straten. Wat dacht je van lastige puzzels oplossen in een escaperoom? Of je collega’s uitdagen tijdens een pubquiz? Klinkt niet verkeerd, toch? En dat beetje nadenken en bewegen kunnen we wel gebruiken voor onze cheatmeal! Een andere voorwaarde is het aantal personen. Het is namelijk de bedoeling dat je minimaal met zijn tienen komt. Trommel naast je vriendinnen dus ook al je vrienden op, want een high friet zal natuurlijk ook bij hen in de smaak vallen! Je kunt er natuurlijk ook een super gezellig familie- of bedrijfsuitje van maken.

Helaas wordt de high friet nog niet op andere plekken aangeboden… bummer! Maar het zal een kwestie van tijd zijn wanneer de trend zich voort zal zetten op andere plekken in Nederland.

 

Shop hier jouw look voor een dagje weg!

https://www.styletoday.nl/shop/o/1885054/Josh V
JOSH V
€ 159,99

Selected Femme
HUDSON’S BAY
€ 19,99

Wrangler
DE BIJENKORF
€ 119,95

Via Vai
NOLTEN
€ 189,95

Furla
DE BIJENKORF
€ 350,00

Heart To Get
DE BIJENKORF
€ 59,95

Mac Cosmetics
HUDSON’S BAY
€ 19,50

Aveda
HUDSON’S BAY
€ 28,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Beeld: Unsplash Bron: In Alle Straten