Negin Mirsalehi: Colder days

Negin MirsalehiThe colder days – Ook deze week heeft Negin twee looks voor ons en laat zij ook enkele favoriete beauty-producten zien. In beide outfits is de jas een echte blikvanger: erg leuk om mee te experimenteren nu het kouder wordt. Negin is gek op jassen die iets langer zijn, en dit komt in beide outfits duidelijk naar voren. In de eerste look draagt zij een zwarte leren jas met grijze accenten. Doordat de jas erg opvallend is, besloot ze de rest van de look simpel te houden. Negin koos voor een donkere skinny, een zwarte coltrui en leren boots.  Als accessoires koos zij voor haar Ray-Ban en een bordeauxrode tas.

Zoals jullie weten, is Negin gek op het ontdekken van nieuwe beauty producten. Deze week deelt ze twee make-up producten, een nagelproduct en twee producten voor de huid. Enkele producten zijn ook erg geschikt voor de feestdagen, so get excited!

In de tweede look staat de kleur zwart centraal. Negin is gek op zwarte items, maar ze zorgt er wel altijd voor dat ze verschillende stoffen en materialen combineert. Dit doet ze ook in deze outfit: ze draagt een wollen trui, een mesh rokje en een lange jas gemaakt van een zachte en lichte stof. Ook voegde Negin een beanie en zonnebril toe, een grijze tas en droeg zij haar stoere laarzen.  Hierdoor kreeg het geheel een edgy uitstraling.

Welke jas is jouw favoriet?