Get ready for Summer | Fab and Luxury Curves

Hell Yeah! Time flies when your head is full of fashion en prachtige reizen die ik de afgelopen maand gemaakt heb! Als je mij op instagram volgt, dan heb je al het een en ander meegekregen en gezien. Maar natuurlijk ben ik jullie niet vergeten en zal ik een Zomer Curve proof editie hier met jullie delen.

Het is nu volop zomer en we hebben al wat warme dagen achter de rug. ik ben op pad gegaan naar leuke budget zomer items die je makkelijk in je koffertje kunt gooien. Vaak is kleding voor een maatje meer wat duurder, maar met een beetje speurwerk kom je een heel eind. Op warme dagen wil je er natuurlijk Summer glamour uitzien!

saskia 1

Na een lange winter heb je vaak een winterhuidje en ben je vaak nog erg wit of net als ik wit/bruin. Je hebt in ieder geval een zomer glow nodig die ervoor zal gaan zorgen dat je zomergarderobe anders zal gaan vallen, en ook beter staat. Fleurige kleurtjes staan vaak mooier op een sun-kissed huidje. Een beetje voorbereiding is het halve werk. Gebruik een zelfbruiner of ga lekker in het zonnetje zitten, maar smeer je wel goed in, ook als je al een bruin huidje hebt!

Zomermusthaves

Blij met je zomerse tintje? Dan gaan we naar de volgende stap.

CHECKLIST
Items die niet mogen ontbreken in je zomergarderobe: Kaftans, korte broeken, bikini’s, zomerse jurkjes, zonnebril, slippers en accessoires. Heb je dit allemaal in de kast, dan kan het zomerfeest beginnen!

saskia2

Hierboven draag ik een simpel jurkje van de H&M gepimpt met een leuke riem en simpele accessoires.

saskia3

Lijkt dit jurkje op een kaftan? Dat is nou juist de bedoeling, soms zie je een jurkje die net te gewaagd is voor een streetstyle look, maar superleuk voor op het strand. Think out of the box!  Deze luchtige jurk draag ik over een bikini want op het strand is het niet erg als je kleding een beetje doorschijnend is. Makkelijk en ideaal voor een strandwandeling.

saskia4

Vervang je zonnebril door een kekke hoed. Deze is van Ibiza mode, en combineer deze met een bikini en korte spijkerbroek. Gooi er een Kaftan overheen en je Ibiza look is een feit. GET INTO THAT CURVE GROOVE!

saskia5

Vergeet je voetjes niet. Er zijn zoveel leuke enkelbandjes te koop, deze is van Damnfashion, en een leuk kleurtje op je nagels doet wonderen. Een paar simpele slippers zien er dan ook weer helemaal geweldig uit.

Op deze manier kun je eindeloos combineren en zal je er altijd prachtig uitzien. Zorg dat je je kleding niet te klein koopt, vaak zet je lichaam een beetje op door het warme weer en voel je je weer anders. Waardoor je outfit ook weer anders staat dan hoe je deze thuis voor ogen had.

Je zult merken dat accessoires erg belangrijk zijn om je zomerse look af te maken. Enkelbandjes en een arm vol met heerlijke any day, any time armbanden zullen je outfit een upgrade geven. Omdat je deze natuurlijk ook lekker naar het strand wilt dragen en wellicht je duurdere sieraden thuis wilt laten kies dan voor heerlijke statement budget sieraden.

saskia6

Meer weten over de details?

Op de Fab and Luxury Curves blog is de Zomer editie al begonnen, en je kunt daar natuurlijk altijd terecht voor meer fashion en beauty inspiratie!

Volg Fab and Luxury Curves via Instagram, Bloglovin of Facebook , stay tuned

en geniet van de Zomer!

Liefs Saskia