Show Supertrash in volle Gashouder

De modeshow, die een uur later begon dan gepland, werd ingeleid door een zwart-wit filmpje. Modellen met paardenstaarten en groene oogschaduw liepen in hoog tempo over de catwalk op de beat van de muziek.

De collectie is bedoeld voor de krachtige vrouw. De modellen droegen allen kledingstukken in verschillende bruintinten, zoals camel, roest- en donkerbruin. Vooral strakke jurkjes, jumpsuits en vrouwelijke blazers waren volop te bewonderen op de catwalk. Deze draagbare ensembles werden opgevolgd door een reeks zwarte kledingstukken waarbij met name leren broeken en plooirokjes van glansstof de boventoon voerden. Hierbij droegen de modellen torenhoge enkellaarsjes en opvallende gouden sieraden. 

 

De populariteit van de show werd pas echt duidelijk door de vele BN’ers die frontrow zaten. Onder andere Georgina Verbaan, zanger Waylon en actrice Bracha van Doesburg waren getuige van de show. Ook Edgar Davids, Lieke van Lexmond en Jort Kelder woonden de show bij. De dochter van Keith Richards, Alexandra Richards, zat ook op de eerste rij. 

 

Olcay Gulsen sloot de avond letterlijk en figuurlijk spetterend af met vuurwerk. Na de modeshow volgde een afterparty van Supertrash die tevens in de Gashouder werd gehouden.

Yara van Thischickgotstyle en Sabrina van Afterdrk na de show

V.l.n.r Chantal en Maartje, backstage en team Spice PR