Styletoday’s Sample Sale gemist?

Na een korte meeting in november met FashionQlub en Vault79 kwamen we op een leuk idee: We gaan een Sample Sale organiseren! Zo gezegd, zo gedaan. Het waren twee stressvolle weken voor Styletoday, van het regelen van Goodiebags tot het maken van flyers, alles moest nu gebeuren! Gelukkig konden we de inkoop van de kleding aan de FashionQlub en Vault79 overlaten.

Wij vinden het belangrijk dat we startende ondernemers ook de kans geven om in contact te komen met hun doelgroep. Naar aanleiding van onze oproep hebben veel ondernemers zich aangemeld voor een eigen stand tijdens de Sample Sale.
Deze (startende) bedrijven waren aanwezig tijdens onze Sample Sale

Styled by Romy
je behoefte aan eenmalig advies voor een gelegenheid, of juist een compleet nieuwe garderobe? Romy helpt jou bij het vinden van de perfecte outfit(s). Tijdens de Sample Sale hielp Romy de bezoekers met het vinden van de juiste outfits en natuurlijk gaf Romy iedereen styling tips. Voor meer info over Styled by Romy klik hier 

GewoonZoet!
Cupcakes, wie is er niet dol op? Wij hebben een zwak voor de lekkere cupcakes van GewoonZoet! De meiden van dit jonge bedrijf waren zo lief om speciaal voor Styletoday 500 cupcakes te maken. En boy oh boy, wat zijn ze lekker! Mail voor meer info naar gewoonzoet@live.nl.

Yuwita
Yuwita is eigenaresse van het gelijknamige sieradenlabel Yuwita. De sieraden van Yuwita worden allemaal met de hand gemaakt. De sieraden van Yuwita bestaan uit duurzame materialen als schelp en natuursteen. We like it! Klik hier voor meer informatie. 

Nunettes
Dit zijn de nieuwe musthaves in celebrity land! Onder andere Rihanna, Lady Gaga en voetballer Messi zijn al gespot met deze coole brillen.  Wij zijn fan! Hoe leuk zijn deze brillen tijdens een festival of een thema feestje? De bezoekers van de Sample Sale hadden de grootste lol met de brillen tijdens de fotoshoot. Wil jij ook zo’n coole Nunettes bril? Klik hier!

Imakin
Imakin biedt alles-in-een pakketten voor breien, haken en meer DIY (Do It Yourself). Een pakket heeft alles wat je nodig hebt voor een creatief project: materialen, gereedschap en eenvoudige stap-voor-stap instructie. Voor meer info: Klik hier

Your Dream Nails
Natuurlijk hebben we ook aan de beautylovers gedacht. Your Dream Nails was aanwezig met de mooiste make-up musthaves voor maar €1,- per stuk! Van wel 50 verschillende tinten nagellak tot aan de mooiste lippenstiften en mascara’s.. Like snel de Facebook pagina van Your Dream Nails. 

Modemeisjes Tamara en Maria x Collection-PRC
Wat is een Sample Sale zonder de aanwezigheid van BN’ers? De modemeisjes Maria Tailor en Tamara Elbaz waren aanwezig met hun prachtige Collection-PRC.  De collectie bestaat uit prachtige items voor de aankomende feestdagen en natuurlijk leuke basics. Klik hier om de collectie te bekijken.

En last but not least, onze geweldige visagiste Kavita Kalloe van Reveal MUA, bedankt voor je inzet en de mooie looks! Klik hier voor meer informatie

Goodiebag
Speciaal voor de 250 vroege vogels hadden we een leuke goodiebag ter waarde van €50,00 klaar liggen. De goodiebag bestond uit prachtige producten van o.a. OPI, Neoderma, Collistar, Goeiemode.nl, Yuwita, Styled by Romy en MelanO.

Wij willen iedereen bedanken voor het komen en natuurlijk voor alle hulp tijdens de Sample Sale. Tot de volgende editie!

Check hieronder de gallery voor een impressie van de Sample Sale