Dit vinden mannen het meest sexy vrouwenfiguur

VrouwenfiguurWist je dat mannenhersenen na circa 200 milliseconden een signaal afgeven om te reageren wanneer er een aantrekkelijke vrouw voorbij loopt? Ja, het mannenbrein is echt voorgeprogrammeerd om te kijken naar een mooie vrouw. Én mannen zijn nu eenmaal visueel ingesteld. Toch zijn de meeste vrouwen erg onzeker wanneer ze zich voor het eerst uitkleden bij hun nieuwe vlam. Over onze billen, ons buikje of hangende borsten kunnen wij ons nogal zorgen maken. Het goede nieuws is dat uit onderzoek is gebleken dat mannen ons lichaam als een foto in hun hoofd opnemen, waarbij ze alleen hun favoriete delen onthouden. Lucky us! Maar wat vinden mannen nu het meest sexy vrouwenfiguur

Het meest sexy vrouwenfiguur volgens mannen

Hips do’nt lie

Uit onderzoek is gebleken dat er een verband is tussen de waarde die mannen hechten aan de heupen en taille van vrouwen. Hoe breder de heupen in vergelijking met de taille, hoe vrouwelijker de vormen zijn en dus hoe meer blij manlief ervan wordt. Het aantrekkelijkst vinden ze een verhouding van 0,7 (dus 70% taille van de breedte van de heupen), onafhankelijk van het lichaamsgewicht. Het zandloperfiguur wordt als meest aantrekkelijk gevonden.

Lengte

Zou jij graag een maatje langer willen zijn? No worries! Mannen denken er anders over. Als jij maar kleiner bent dan hem, dan is hij tevreden.

Borsten

Mannen beschouwen borsten als super vrouwelijk, want hij beschikt er immers niet over. Het mannelijk brein wordt bij het zien van borsten al automatisch geactiveerd. De perfecte borsten zijn volgens de gemiddelde man, cupmaat DD of E groot. Maar let op: te grote borsten vinden weer minder aantrekkelijk.

Benen

Niet te dun, niet te dik en gemiddeld van lengte, dat is hoe mannen erover denken. Wat niet verrassend is, is dat beenhaar als not done wordt beschouwd.

Good to know

Mannen zijn een stuk minder kritisch over ons uiterlijk dan wijzelf. Ondanks ze visueel zijn ingesteld, wegen ze meer aan karaktereigenschappen dan aan het uiterlijk van een vrouw. En wij zijn van mening dat iedereen mooi is op zijn of haar manier. Dus hecht aan bovenstaande kenmerken niet te veel waarde. Het perfecte vrouwenfiguur bestaat niet!

 

Shop de outfit!

Promiss
PROMISS
€169,95 101,00

Promiss
PROMISS
€59,95

Mango
WEHKAMP
€35,99 29,99

Graceland
WEHKAMP
€49,99

Coccinelle
DE BIJENKORF
€270,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€12,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Bron: Plekk Magazine, Mens en Gezondheid, Monstyle | Beeld: Getty Images