Wil jij het haar van..Kate Bosworth

Met andere woorden; (bijna) niemand is echt tevreden met zijn eigen haarkleur, lentge en type. Gelukkig is er hoop aan de horizon, en wel de make-over tool van Styletoday!

 

Make-over tool
In de make-over tool van Styletoday staan meer dan honderd kapsels van celebrities; in alle kleuren, lengtes en types. Laad een (frontale) foto op van jezelf en experimenteer er lustig op los door de los gephotoshopte kapsels op je eigen foto te ‘plakken’.
 
Kate Bosworth
Wil jij net zo’n beachy hairdo als Kate Bosworth? Dankzij de make-over tool is dat binnen een paar seconde gebeurd! Op een foto dan. Liever in het echt? Print de foto dan uit en neem hem mee naar de kapper. Die geeft jou zo de gewenste look met professionele tools. 

How-to  

1. Laad een frontale foto van jezelf op  

2. Geef met de puntjes aan waar je ogen, mond en contour van je gezicht zich op de foto bevinden.

3. Zoek een mooi kapsel uit, zoals één van de kapsels van Kate Bosworth (heel veel kapsels zijn beschikbaar, denk aan Agyness Deyn, Blake Lively, Gisele Bundchen, Lauren Conrad en Halle Berry)  

4. Schuif het kapsel op jouw foto en kijk hoe het kapsel van jouw favoriete celeb bij jou staat.

Make-up
De make-over tool gaat nog een stapje verder. Je kunt je foto ‘opmaken’. Oogschaduw, eyeliner, mascara, foundation of een mooie blush, alles is mogelijk!  

Have fun met de make-over tool. Pas wel op, het is verslavend…