Winactie: shoptegoed voor Wanderlust Amsterdam t.w.v. 200 euro!

wanderlust amsterdam winactie

Voor als je ze nog niet kent: Wanderlust Amsterdam is hét merk voor de dare-devils onder ons. De collecties staan bekend om de perfecte mix tussen dromerige bohemien stijlen met altijd een rock-n-roll twist. Deze, door vintage kleding geïnspireerde mix, is dan ook perfect voor iedereen die niet bang is om op te vallen. “No time for basics, we always choose fun!”is dan ook het motto van Wanderlust Amsterdam.

Wanderlust Amsterdam komt met de grootste collectie ooit!

De inspiratie voor Wanderlust Amsterdam ontstaat vrijwel altijd door de mooiste reizen, zoals de naam misschien al hint. Dit zorgt ervoor dat elke collectie altijd anders en uniek is. De rode lijn door alle collecties heen blijft wel de aandacht voor de kleinste details, het kiezen voor de mooiste en beste stoffen en natuurlijk de perfect fit. In deze kleding kun jij daarom comfortabel de wereld ontdekken, zonder dat je er als een grijze muis bij hoeft te lopen. Personality is key!

wanderlust amsterdam winactie

De zijderoute

De nieuwste collectie, ‘The Silk Road’, vertelt het verhaal van de legendarische zijderoute. Dit netwerk vormde eeuwenlang de handelsroute tussen het Oosten en het Westen, waar naast handel ook culturen werden uitgewisseld. Zo stond het boze oog, dat bescherming biedt tegen al het negatieve, centraal. Het iconische symbool is daarom terug te vinden op jassen, blouses, rokken en jurken uit “The Silk Road” collectie. Zo wordt ook de Ikat, een eeuwenoude weeftechniek, gevierd in de collectie. Ook vormen, de door iedereen geliefde, kamelen en palmbomen een belangrijk onderdeel in “The Silk Road” collectie.

Omdat deze collectie de grootste collectie is die Wanderlust Amsterdam tot heden heeft uitgebracht, kun je eindeloos de mooiste outfits combineren. Van hakken tot bikerboots, dag- tot feestjurken, de collectie biedt alles wat je nodig hebt in je kast om het jaar fashionable door te komen. De volledige collectie is vanaf nu verkrijgbaar op www.wanderlustamsterdam.com!

Win win win!

Ben jij al hebberig geworden? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een tegoedbon voor Wanderlust Amsterdam ten waarde van 200 euro!

 

Bron: Wanderlust Amsterdam | Beeld: Wanderlust Amsterdam