10x dingen die je herkent als je extreem lui bent

lui

Natuurlijk vindt iedereen het wel eens lekker om éven niets te doen, een dagje te luieren en in alle vrijheid te bepalen wanneer je wat doet. Daar is niets mis mee! Maar sommige mensen gaan véél verder dan dat. Voor deze extreem lazy ass people is luiheid wat je noemt een echte levensstijl. Waarom zou je altijd maar dingen willen doen? Liggen telt toch ook als iets doen? Als jij bij deze luie mensen hoort zul je de volgende dingen gegarandeerd herkennen… Oops!

10x dingen die je herkent als je extreem lui bent

#1 Je bed is je beste vriend

Correctie, naast de bank en de stoel natuurlijk! Jouw ultieme dag? Lekker bed- of bankhangen en om het helemaal af te maken: Netflix. Life is good.

#2 De snooze-button is alles voor jou

Opstaan is niet je sterkste punt, maar helaas moet het soms nu eenmaal. Wanneer je wekker gaat, wéét je dat je eruit moet… Toch ligt je bed gewoon te lekker. Wat te doen? Snooze-button to the rescue! Nu kun je nog wat langer met je geliefde bedje zijn.

#3 Lekker last-minute

De meeste dingen die je doet (of naja… zeg maar gerust álles wat je doet), zijn zo last-minute als het maar kan. En nee, dit heeft niets te maken met het feit dat je geen tijd had om ze te doen, je had er gewoon even niet zo’n zin in. Kan gebeuren toch?

#4 Te lui om de tv uit te doen

Als jij je lekker in je bed hebt genesteld en je voelt dat je elk moment in slaap kunt vallen, maar je erachter komt dat je de tv nog uit moet zetten. Nou ja, dan maar slapen met de tv aan. Want uitzetten gaat ‘m niet worden met jouw luie levensstijl.

#5 Je leeft het liefst in je joggingbroek

Als ultieme chiller draag je het liefst een joggingsbroek en een lekkere chilltrui. Waarom? Omdat het comfy zit natuurlijk! Normale kleding trek je dan ook alleen aan als het écht moet.

#6 Jouw make-up routine bestaat uit mascara en wenkbrauwen

‘s-ochtends vroeg een oogverblindende look creëren? No way! Jij slaat de plamuur laag over en gaat alleen voor een simpele mascara en je tekent je wenkbrauwen bij. Je hecht meer waarde aan een kwartier langer slapen dan een prachtige make-up look.

#7 De garantie op producten verloopt altijd bij jou

Wat kan je balen als je merkt dat je die broek toch nét wat te groot hebt gekocht… Ieder ander mens zou het geen probleem vinden om binnen 30 dagen met het bonnetje terug naar de winkel te gaan, maar jij bent natuurlijk weer te lui en krijgt het voor elkaar om de garantie te laten verlopen.

#8 Online shoppen is jouw ding

Shoppen op het internet is wat jou betreft een van de geniaalste uitvindingen ever. Zo hoef jij je lekker niet tussen die winkelende mensenmassa te begeven en ook onder de lange rijen bij de kassa kom je weer goed uit. Wel een béétje jammer dat jouw favoriete online winkel een levertijd van drie tot vijf dagen heeft…

#9 Voor de sportschool betalen, maar niet gaan

Je bent een enige tijd geleden vol goede moed in de sportschool begonnen en hebt toen direct even een abonnement genomen. Helaas was jouw goede inzet niet voor lange duur. Je vermijdt de sportschool zo veel mogelijk, maar je betaalt je inmiddels wel maandelijks scheel aan de rekeningen.

#10 Je vindt het niet erg als afspraken niet doorgaan

Oh yes, nu kun je zonder schuldgevoel lekker op de bank blijven hangen en lui zijn!

Shop onze favoriete pantoffels!

Ruby+Ed
DE BIJENKORF
€55,95

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€19,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€17,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€22,99

Hema
HEMA
€12,00

Ruby+Ed
DE BIJENKORF
€59,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Waarom je met sokken aan zou moeten slapen
Yess! Deze titels verschijnen in november op Netflix
“Niksen” is goed voor de gezondheid!

Bron: Beautify, Girlscene, Ondertussen  |  Beeld: Unsplash