11x waarom Netflix beter is dan een vriend

netflix

Je hebt er vast wel eens over gehoord: Netflix & Chill. Voor de onwetenden onder ons: dit is eigenlijk een andere benaming voor het hebben van seks. Want: Netflix kijken is gewoon code voor seks hebben, 10 minuten nadat de film of serie is aangezet. Je hebt hier dus een partner voor nodig, maar wat nou als je die niet hebt? Dan blijft alleen Netflix over!

11 x waarom Netflix beter is dan een vriend

Is dat eigenlijk niet veel en veel beter dan het hebben van een vriend? Wij vinden van wel, en geven je daarom 11 redenen waarom je vriendlief beter in kunt ruilen voor Netflix.

#1: Je hoeft je niet op te doffen

giphy

Het maakt écht niet uit hoe je verschijnt op je date met Netflix, it doesn’t judge.

#2: Het luistert wél naar je

Je kent het wel, je bent al minutenlang aan het ratelen over iets wat je vandaag hebt meegemaakt. Pas na minuut vijf kom je erachter dat je vriend helemaal niet naar je verhaal luistert. Wie doet dat wel? Juist, Netflix. Het geeft je namelijk suggesties voor nieuwe series en films die jij leuk vindt!

#3: Het zegt nooit last minute af

Zolang je een internetverbinding hebt, kun je altijd op Netflix rekenen. Je kunt garanderen dat je nooit vijf minuten voor je date een afzegging krijgt. We zijn ervan overtuigd dat dit overigens ergens in de Terms en Conditions staat.

#4: Het respecteert altijd je keuzes

giphy-(1)

Soms vraagt Netflix of je verder wil met het kijken van je negentiende aflevering van Pretty Little Liars, maar het controleert eigenlijk of je nog wel leeft. Als dat geen liefde is..

#5: Niets van je laten horen is oké

Netflix maakt er geen probleem van als je een tijdje niets van je laat horen. Misschien ben je de komende periode even te druk met jezelf en heb je geen tijd voor een ander. In de tussentijd wacht Netflix braaf totdat je weer inlogt en dan kunnen jullie samen verder waar jullie gebleven zijn.

#6: Het geeft je altijd de laatste keuze

Het geeft je altijd subtiele suggesties, maar jij hebt altijd de laatste keuze wat je wil kijken. Elke. Keer. Weer.

#7: Je kunt zoveel eten als je wilt

tumblr_mt8e6fO3JX1s109vzo1_500

Nooit meer beschaamd een pak koekjes wegwerken. En niemand die je judged wanneer je nog een zak chips erbij pakt. Je mag zelfs smakken.

#8: Het maakt je niet aan het huilen

Tenzij je The Notebook of iedere andere Nicholas Sparks film aan het kijken bent.

#9: Al je vrienden houden van hem

Mocht je een vriendin hebben die het niet met deze relatie eens is, dan weet je in ieder geval honderd procent zeker dat het dit keer écht aan haar ligt.

#10: Het onthoudt wél wat je leuk vindt

netflix,P20boyfriend_thumb_500x303.gif.pagespeed.ce.ZjnG3Yv_Z1

Nooit meer een miskoop ontvangen voor je verjaardag en nooit meer alles tien keer moeten herhalen. Naast luisteren, onthoudt Netflix ook nog eens wat je wel en niet leuk vindt.

#11: Het is nooit moe

Het is nooit te moe om jou te vermaken. Last van slapeloosheid of een jetlag? Netflix is your guy.

Shop hier voor de ultieme Netflix & Chill

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€ 34,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€ 19,99

Hema
HEMA
€ 9,00

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€ 12,99

The Body Shop
WEHKAMP
20.00 13.59

Clinique
DE BIJENKORF
€ 45,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

Beeld: Unsplash