6x redenen om jongere mannen te daten

jongere mannen

Stiekem is het de wens van elke vrouw: het bed delen met een jonge Adonis die je alle hoeken van de kamer laat zien. Veel vrouwen van boven de veertig hebben het wel eens geprobeerd om jongere mannen te daten (denk aan Samantha van Sex and the City), maar ook twintigers en dertigers daten nog wel eens mannen die minstens vijf jaar jonger zijn. Wij geven je 6 redenen waarom jij je absoluut niet hoeft te schamen voor een leeftijdsverschilletje en vooral lekker de cougar moet uithangen.

Redenen om jongere mannen te daten

#1 Jonge mannen hebben meer humor

Jongere mannen zijn vaak optimistischer en staan open voor nieuwe dingen in het leven. Tijdens een date zal je eerder met hem kunnen lachen over zijn dronken avonturen afgelopen weekend, dan over het nieuws.

#2 Het zijn geen betweters

Mannen die wat ouder zijn hebben nog wel eens de neiging om te doen alsof ze het allemaal beter weten omdat ze meer levenservaring hebben. Jongere mannen kunnen daarentegen soms ook hun arrogante kant laten zien maar dat doen ze vooral om je te imponeren en niet om je te dwingen om hem gelijk te geven.

#3 Hij doet beter zijn best in bed

Tja, jij bent nu eenmaal wat ouder en hebt waarschijnlijk meer ervaring. Hij wilt niet afdoen op je vorige partners en zal daarom zijn uiterste best doen in bed.

#4 Leuk om naar te kijken

Jongere mannen besteden net iets meer tijd aan hun uiterlijk dan oudere mannen. Dat geldt vaak ook voor het aantal uren dat ze in de sportschool doorbrengen. De kans is groter dat jij met een sixpack zult daten wanneer je voor een jongere man gaat.

#5 Minder bagage

Er is geen ex-vrouw met 5 kinderen waar hij rekening mee moet houden. Want kinderen, daar is hij nog lang niet aan toe!

#6 Hij kijkt tegen je op

Hij is onder de indruk van je omdat je onafhankelijker bent en minder needy bent dan je jongere concurrentie. Ook heb je meer levenservaring wat hem charmeert.

Shop de look!

Reiss
DE BIJENKORF
€420,00

MS Mode
MS MODE
€24,99

MS Mode
MS MODE
€49,99

Steve Madden
DE BIJENKORF
€120,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95 39,96

AllTheLuckInTheWorld
OMODA
€24,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

10x daten in Amsterdam
10x het leed dat ”online-daten” heet
5x redenen waarom je iemand moet daten die dol op knuffelen is

Bron: Ze, Vrouwendingen, Gofifty | Beeld: Unsplash