5x waarom de knapste vrouwen vaak tóch single zijn

Je hebt het vast wel eens naar je hoofd gekregen: “Hoe kan zo’n mooie vrouw als jij nog single zijn?”. I don’t know. Meestal antwoord je met een ongemakkelijke lach en trek je je schouders op, maar niet voor lang meer! Hier zijn een aantal redenen waarom de knapste vrouwen toch vaak vrijgezel zijn, zodat jij je op de volgende familiebijeenkomst kunt verdedigen. Nieuwsgierige tantes met ongemakkelijke vragen: opgepast!

Waarom de knapste vrouwen vaak tóch single zijn

#1 Iedereen gaat ervan uit dat ze bezet zijn

Mannen denken, wanneer ze een mooie vrouw zien, al snel dat ze vást al een relatie heeft. Het gevolg hiervan? Ze zullen zo minder snel op haar afstappen.

#2 Hoe knapper, des te meer intimiderend

Ja, écht! Mannen doen zich misschien stoer voor, maar voor de meeste van hen geldt dat ze het moeilijk (soms zelfs eng) vinden om een aantrekkelijke verschijning aan te spreken. Ze zijn bang om een blauwtje te lopen, omdat ze vaak denken dat ze toch geen kans maken bij zo’n bloedmooie vrouw.

#3 Ze trekken foute mannen aan

Zoals we hierboven al zeiden: veel mannen durven mooie vrouwen niet zomaar aan te spreken. En de types die dat lef wél hebben? Dat zijn vaak jagers, oftewel mannen die maar op één ding (je snapt me) uit zijn. Wanneer de buit binnen is, zijn ze nergens meer te bekennen. Tja, zo worden de vrouwen weer wat argwanender en voorzichtiger en zo is de cirkel weer rond.

#4 Out of his league

Of het nu bewust of onbewust gaat: mooie vrouwen zoeken een match wat uiterlijk betreft. Dus vaak zoeken ze iemand die zich ongeveer in dezelfde league bevindt om te daten. En ja, zo’n mega knappe prins op het witte paard vinden is zo makkelijk nog niet!

#5 De vooroordelen

Dan zijn er natuurlijk ook nog al die mannen met hun welbekende vooroordelen. Want een knappe én vrijgezelle dame?! Dan móet er wel iets mis met haar zijn. Misschien een psycho? Of wie weet te dom? En nog meer theorieën die negen van de tien keer bullshit zijn.

Shop hier je nieuwe favoriete look!

Goosecraft
GOOSECRAFT
€ 199,95

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€ 119,00

Comma,
HUDSON’S BAY
€ 99,99

Steve Madden
STEVE MADDEN
€ 79,99

Marc Jacobs
DE BIJENKORF
€ 320,00

Mac Cosmetics
HUDSON’S BAY
€ 22,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Bron: Mannengeheimen, JAN, Ze | Beeld: Getty Images