Herkenbaar? 5x ‘awkward moments’ met je kersverse vriend

vriend

Spontaan tegen de liefde van je leven aanlopen, die je perfect match is en al je dagelijkse habits voor lief neemt, is niet gemakkelijk. En áls je er dan eentje hebt ontmoet en jullie zijn stapel verliefd, dan wil je het natuurlijk niet verknallen. Je bent hyperbewust van elkaars aanwezigheid en je wilt zoveel mogelijk jezelf zijn, maar bent ook nog voorzichtig. De zogeheten ‘snuffelfase’ waarin hij je vrienden ontmoet, hij een weekend komt ‘logeren’, jij zijn vrienden ontmoet. En dan zijn er die ‘akward moments’ die je liever uit de weg gaat of waarvan je denkt: ‘beam me up’! Herkenbaar? Wij zijn enkele schattige en schaamteloze gebeurtenissen met je kersverse vriend op een rij.

‘awkward moments’ met je kersverse vriend

#1 Oeps! Een boertje of scheet

Zo niet lady– en manlike, maar wel heel menselijk. Ga je in de ochtend je eerste plas doen, verlaat een harde scheet op het toilet ongewild toch je lichaam. Of je drinkt ’s ochtends een flink glas lauwwarm water en de burp volgt ongewild gehorig. Ach, met een grap en een knipoog lachen jullie er beide om toch?

#2 Ouders

Ai, het moment dat hij bij je slaapt en je ouders plots een spontaan bezoek aan je brengen en ’s ochtends om 10.00u aanbellen met appeltaart. Of dat je bij hem de woonkamer inloopt en zíjn ouders onverwachts langskomen en jij niet de outfit aan hebt die je aan wilde bij de eerste meet & greet. Je kan de tijd niet terug draaien, dus maak van de situatie iets gezellig en probeer je relaxed op te stellen. Stressen heeft in ieder geval geen zin.

#3 Samen eten

De eerste keer echt samen uit eten of voor elkaar koken en boodschappen doen is spannend en leuk. Wat gaat hij voor je maken of jij voor hem? Krijg je zijn wereldkok maaltijd waar hij punten scoort bij vrienden (en eerdere vriendinnen)? En deel je met hem jouw snack verslaving voor pizza’s? De eerste keer wil dat hij thuis komt eten wil je natuurlijk groots uitpakken en indruk maken met jouw kookkunsten. Maar pas op dat je niet met een aangebrande quiches zit en de zelfgemaakte hamburgers zo hard en doorbakken zijn dat je er een ruit mee in kan gooien. Hou het gemakkelijk en vooral lekker!

#4 Guilty pleasures

Het leuke van daten is dat je elkaar steeds beter leert kennen. Waar houdt hij van, wat eet hij graag en waar luistert hij naar op Spotify? En ja, dan kom je erachter dat hij een lichtelijke verslaving heeft voor Sudoku, een hidden ‘guilty pleasure’ Spotify playlist heeft met wel héle bijzondere nummers en gek is op nacho’s uit de oven met zoveel kaas en ui dat je moet graven naar de chips. Of hij jouw ‘smaak’ voor slechte series ontdekt (geef hem nóoit meteen je Netflix password), je oneindige stash van allerlei lippenstiften achterin de douchekast ontdekt, je gebloemde boxers in de wasmand vindt, of in iTunes jóuw golden oldie hitlijst spot. Keep smiling!

#5 Verkeerde Whatsapp

Het is iedereen overkomen: een sms of Whatsapp sturen naar de verkeerde persoon. Wil je net je vriendinnen vertellen over die heerlijke en oh zo heftige nacht……stuur je het per ongeluk naar hem! En dan is er geen weg terug. Wat te doen? Stuur een grappig bericht erachteraan en steek (nog een keer) een veer in zijn kont.

Shop de look!

Josh V
JOSH V
€249,99

Didi
WEHKAMP
€69,99

Mango
WEHKAMP
€79,99

Parfois
WEHKAMP
€19,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€14,95

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€19,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

10x daten in Amsterdam
Ben jij een onhandige harry? Dan ben je relatiemateriaal
6x tekenen dat jouw relatie wel goed zit

Beeld: Unsplash