5x dingen die singles doen maar niet toegeven

singles

Soms voel je je de gelukkigste op aard; een happy single. Maar soms heb je gigantisch veel zelfmedelijden; een sad single. Maar je bent niet alleen en geniet van je singlebestaan nu het nog kan. Want er is geen tijd dat je meer op jezelf bent aangewezen en je eigen geluk promoot dan wanneer je single bent. Zo ziet niemand de lege snoeppapiertjes, de vriezer vol ijs of een kast vol nieuwe aankopen. Eigenlijk hebben singles een lijstje met zaken die ze niet snel zullen toegeven, maar wij delen ze graag met jou.

Dingen die singles doen maar niet toegeven

#1 Tinder is je PlayStation geworden

Het spel der sekse: swipe groen, swipe rood. Je bent er verslaafd aan en niemand die je kan stoppen. Je voelt je een machtige vrouw in de wereld van de vleeskeuring en boys. En of je daadwerkelijk op date gaat? Dat weet je niet, maar een zwoel chatgesprek kan geen kwaad toch? Nee, want er is niemand die je tegenhoudt.

#2 Luidkeels huilen bij liefdesliedjes

Het ene moment voelde je je een krachtig wezen toen Beyoncé je aan toeschreeuwde met haar ‘Single Ladies’-knaller, maar nu lijkt er een zwaar Bridget Jones-moment de revue te passeren. Je zingt luidkeels, met tranen in de ogen ‘All By My self’ mee en kan bij het derde liefdesliedje niet eens meer zingen van de tranen. Zelfmedelijden pur sang.

#3 Je bent een egoïstische slaper

Wanneer je aan het daten bent met iemand of een relatie hebt en samen slaapt, dwing je jezelf om aan de ene kant van het bed te slapen en vooral niet te veel ruimte in te pikken. Je leert jezelf aan om op een klein oppervlak van je bed te slapen. Maar inmiddels ben jij queen van eigen matras. Van hoek tot hoek heb je hem bezet, niets geen gracieuze slaaphouding (de foetus), maar je wordt elke ochtend wakker midden op je bed met je armen en benen wijd. Want ja, je hoeft het tenslotte toch met niemand te delen.

#4 Tijd voor jezelf

Want terwijl jouw vriendinnen dagelijks hun quality time met vriendlief afstrepen, heb jij al die tijd voor jezelf over. En de keuze is aan jou: gaan we wat doen of blijven we binnen? Je kunt voor het laatste kiezen en besluiten om je grootste vriend Netflix mee op date te nemen, o en een bak ijs (met lepel erin, want je hoeft het tenslotte niet te delen). Laten we zeggen dat dit vooral niet de eerste keer is dat je dit doet, want you LOVE it! Maar heb je zin om lekker een avond uit te gaan en om te dansen tot de zon opkomt, dan kan dat ook.

#5 Harige Harry

Wanneer je geen (of weinig) seks hebt, waarom zou je dan uren verspillen aan het ontharen van je harige delen? Doei! Je geeft er nu even niet zo veel om en vergeet af en toe dat het wel handig is om in ieder geval je oksels even te scheren wanneer je een topje aantrekt. Je scheert je benen, bikinilijn en oksels pas als jij daar zin in hebt; nu niet dus.

It’s shopping time!

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€89,99

Scotch & Soda
WEHKAMP
€79,95

Sandro
DE BIJENKORF
€495,00 297,00

Nelson
NELSON
€89,99 62,99

Cobachella
WEHKAMP
€49,95

Balalook
BALALOOK
€10,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Ze, Cosmopolitan | Beeld: Unsplash, Pexels