6x dingen die je niet tegen je single vriendin moet zeggen

Natuurlijk zijn er genoeg momenten waarin een single lady het liefst arm in arm met een leuke vent zou willen lopen in plaats van alleen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze op je (overigens goed bedoelde) opmerkingen zitten te wachten. Want zielig? No way! Niemand op deze aardkloot wil forever alone zijn, maar soms duurt het simpelweg even íets langer voordat jij je prins op het witte paard tegenkomt. En daarom mag het nu wel een keer afgelopen zijn met die vervelende opmerkingen en vragen. Dus: heb jij een (happy) single vriendin? Weet dan dat ze de volgende dingen nooit, maar dan ook nóóit, meer wilt horen…

Single? Taken? Too busy enjoying life!

#1. Waarom heb je nog geen vriend?

Oké, deze wordt misschien écht bedoeld als compliment. Toch komt-ie over alsof single zijn iets is wat hoog gerankt staat op de lijst van wereldrampen. Wij weten ook niet helemaal waarom we vrijgezel zijn. Het is in ieder geval níet omdat we het leuk vinden om alleen thuis te zitten, terwijl we tientallen snapchats van jou en je vriend krijgen.

#2. Misschien moet je dat online daten maar eens proberen!

Niet wetende dat alle apps, van Tinder tot Happn, al in je downloadgeschiedenis te vinden zijn. Helaas hebben die ellenlange swipe-sessies je nog niets opgeleverd. Maar: thanks for the reminder!

#3. Je moet minder kieskeurig zijn

Wat willen jullie hier eigenlijk mee zeggen? Dat een loser van een man nog altijd zoveel malen beter is dan géén man? Thanks.

#4. Ik weet nog wel een leuk iemand voor je…

Please, bespaar me je awkward koppel taferelen die toch gedoemd zijn te mislukken.

#5. Jij kunt tenminste je eigen gang gaan

Klopt, wij vrijgezellen hoeven met niemand rekening te houden, kunnen thuiskomen wanneer we willen en kunnen ergens blijven hangen wanneer het toevallig zo uitkomt. Maar hé, wij zouden het ook leuk vinden als iemand vraagt of we al naar huis komen voor het eten. Zucht.

#6. Kom je bij me eten? *Naam vriend* is er ook bij!

Ja, tuurlijk. Altijd leuk om een derde óf vijfde wiel aan de wagen te zijn.

LEES OOK:

Voor al die single ladies: deze boyfriend pillow houdt je wel warm
13x waarom het fantastisch is om de enige single te zijn

Beeld: Pinterest