6x Waarom je maandagen moet omarmen

Maandag wordt vaak geassocieerd met een niet zo fijne dag… Het weekend is tenslotte voorbij, je moet weer vroeg je bed uit en je hebt nog een hele week te gaan. Maandag is ook wel de vermoeidste dag van de week en deze lijkt vaak ook uren te duren. Toch vinden wij dat je de niet-zo-geliefde maandag best met liefde mag omarmen. Geloof ons en lees snel verder, want de maandagen zijn om de volgenden redenen oh zo fijn!

#1 De start van een nieuwe week, dus nieuwe kansen

Zie de maandag als iets positiefs. Een nieuwe week, met nieuwe uitdagingen en een nieuwe week om weer fijne herinneringen te maken. Vaak starten mensen om die reden ook het welbekende maandag dieet. Nieuwe kansen om na een gezellig en niet-zo-gezond weekend weer met vol goede moet aan een zak worteltjes te beginnen…

#2 De dag dat je mag wegdromen over het afgelopen weekend

Iedereen weet dat het weer een werkdag is en iedereen is benieuwd hoe je weekend geweest is. Tijd voor gezellige praatjes dus! Zo kom je de ochtend op een positieve manier door.

#3 Veel leuke programma’s zijn op maandag op de tv

Na een drukke dag weet tv-land ons altijd te vermaken met leuke films, series en tv-programma’s. Hier is natuurlijk over nagedacht, want veel mensen omarmen maandag niet zo en zeuren hier over, maar stiekem is het ook heel fijn om thuis voor de buis te zitten op maandag.

Lees de volgende drie redenen op The Daily Dutchy!

Shop de leukste items om je warm te houden!

About Accessories
OMODA
€14,95

Helen Moore
DE BIJENKORF
€84,00

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€19,99

Claudia Sträter
DE BIJENKORF
€299,95

Bodyflirt
BONPRIX
€37,99

Bickley + Mitchell
WEHKAMP
€29,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰