7x dingen waar je je BFF nooit voor hebt bedankt

bff

Je bff is by far een van de belangrijkste personen in je leven. Als iemand zou vragen “wat is vriendschap”‘ is zij het antwoord. Jullie delen lief en leed met elkaar, maar toch vergeet je haar (vaak) te bedanken voor alles wat ze voor je doet. In goede en slechte tijden, op de een of andere manier weet ze precies wat ze moet zeggen en nóg belangrijker: ze staat altijd voor je klaar. Natuurlijk bedank je haar voor de kleine dingen die ze doet, zoals die ene keer dat ze je mee uiteten neemt. Maar de écht bijzondere offers die zij steeds maakt voor jouw plezier, zijn inmiddels vanzelfsprekend geworden. Daarom hier een opfrisser voor alle vriendinnen!

7x dingen waar je je BFF nooit voor hebt bedankt

Hier een lijstje, want het wordt wel eens tijd om al haar offers te erkennen!

#1: Voor al de keren dat ze je heeft vergeven

Of het nou gaat om een relatie waar je helemaal in op ging, die ene avond dat je toch met een vreemdeling mee naar huis ging na het stappen en niet haar of er niet bij kon zijn toen haar kat overleed: ze heeft je altijd vergeven. Ook al verwaarloosde je haar een beetje, diep van binnen weet je beste vriendin dat jij ook maar je best doet. Iedereen heeft tijd nodig om zichzelf te ontdekken, nieuwe dingen uit te proberen en daarom fouten te maken. Het is immers jouw leven. Nieuwe vrienden, relaties, banen en woonplekken komen en gaan. Desondanks vind je altijd de weg terug naar jouw beste vriendin, en zij naar jou.

#2: Voor de keren dat je in een (bijna) slechte-relatie zat

Weet je nog, die gast die jouw tijd totaal niet waard was? Jij was tot over je oren verliefd op hem en je best friend heeft je wel gewaarschuwd, maar ook “wat leuk voor je” met een glimlach uitgebracht toen je aankondigde dat het aan was. Achteraf gezien was een wake-up call misschien wel fijn geweest, maar jouw beste vriendin laat jou leren van je eigen fouten en laat haar mening daarvoor achterwege. Dankzij haar weet nu welke jongens je voortaan beter kunt skippen en lachen jullie je nu kapot om “je weet wel”.

#3: Voor de keren dat je zo enthousiast was dat je vergat te vragen hoe het met haar gaat

Soms ben je zo enthousiast over iets dat je er niet over op kan houden. Wanneer je vriendin eindelijk de kans krijgt om iets te zeggen, neem je snel het woord over en praat je weer honderd uit over je nieuwe baan bijvoorbeeld. In je enthousiasme vergeet je te helemaal te vragen hoe het met haar gaat. Het was niet je bedoeling, want haar leven is net zo belangrijk. Toch houdt ze haar mond en laat ze je lekker je gang gaan. Ze gunt je immers het beste en is net zo blij voor je.

#4: Voor de keren dat ze verplicht meeging op dubbel date

Je hebt een nieuwe crush en zijn maatje ziet jouw bff wel zitten. Om de kans niet mis te lopen om ein-de-lijk die date met prince charming te hebben dwing je haar om mee te gaan op dubbel date. Minder leuk voor haar want zij is zeker niet van plan beschuitjes in bed te eten met die vriend. Toch besluit ze om haar beste glimlach op te zetten, en de ultieme date te spelen, om jou een leuke avond te bezorgen. De schat!

#5: Voor het uitlenen van haar favoriete kledingstuk

Het favoriete jurkje van je vriendin zou je maar één avond lenen maar hangt inmiddels al een halfjaar in je kast. Oeps! Je weet dat ze het graag terug wil, maar elke keer “vergeet” je haar favoriete kledingstuk terug te geven.  Het jurkje is inmiddels ook jouw favoriete item geworden.. Maar geen probleem, want zo hangt jouw lievelingstrui in haar kast. Daar ben je vriendinnen voor!

#6: Voor al de keren dat ze voor je loog

Je hebt vast wel eens tegen je ouders gezegd dat je met je vriendin sliep terwijl je eigenlijk een spannende date had. De volgende dag vroegen je ouders leuk aan je bff hoe jullie avondje stappen was en gelukkig speelde ze het spelletje mee. She got your back!

#7: Omdat ze nooit “ik zei je toch” zegt

Hoe vaak heb je het goed bedoelde advies van je best friend in de wind geslagen? Of het nou om een lengte van een rokje ging, of omdat jij tegen haar advies in terug naar je ex ging. Uiteindelijk blijkt het dat ze tóch gelijk had. Zoals altijd. Je krijgt “de blik”, maar ze zegt de vier woorden “ik zei je toch” nooit hardop. Het is natuurlijk geen wedstrijd!

Shop hier de leukste items voor je BFF

Fresh ‘N Rebel
SMARTPHONEHOESJES.NL
€29,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Smartphonehoesjes.nl
SMARTPHONEHOESJES.NL
€6,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Smartphonehoesjes.nl
SMARTPHONEHOESJES.NL
€6,95

Diptyque
DE BIJENKORF
€50,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Unsplash