7 x de knapste mannen van Instagram die een follow waard zijn

mogge

Alright ladies, mag ik even jullie aandacht? Want vandaag hebben wij een heel, héél leuk artikel voor jullie op de planning staan waar jullie vast en zeker blij van worden. Want zeg nou zelf, hoe kun je het weekend nu beter beginnen óf eindigen dan met een paar belachelijk knappe en zeer aantrekkelijke mannen op je beeldscherm? Nou, wij zouden het niet weten.

Kwijl, kwijl

Een paar mooie ogen, een kaaklijn waar je U tegen zegt en laten we vooral dat verdomd goeie lichaam niet vergeten… Wij doen niets liever dan een potje wegzwijmelen bij een paar leuke kiekjes van deze hotties en dáárom zetten we de knapste mannen op een rij. En o ja, je kunt ze gewoon dagelijks volgens op Instagram, dus dat wordt followen geblazen!

#1. Andreas Eriksen

Hallo kaaklijn! Dit is toch wel een van onze favorieten van dit moment, want oh boy wat is dit een knapperd. Zijn Instagram staat vooral vol met selfies. Maar dat mag de pret niet drukken, want ook daarvan kunnen wij geen genoeg krijgen. Volg jij ‘m al?

knap5

knap6

#2. Matthew Noszka

Deze blonde stoot is niet alleen een plaatje om te zien, maar is ook nog eens een behoorlijk sportief type! Meneer Noszka vliegt momenteel zo’n beetje de hele wereld rond, basketbalt wat en deelt maar al te graag leuke selfies en foto’s met ons via Instagram. Vaak inclusief ontbloot bovenlichaam. But we don’t mind, toch dames?

knap3

knap4

#3. Mantas Armalis

Ook dit is als je het ons vraagt weer een pracht exemplaar! Mantas Armalis zijn roots liggen in Litouwen, maar woont al zo’n beetje zijn hele leven in Zweden, waar hij in zijn vrije tijd model is en professioneel ijshockey speelt. Hoe bedoel je de perfecte man?! Wij zouden in ieder geval wel een knäckebröd met hem willen eten…

knap1

knap2

#4. André Hamann

Zoals je wel kunt zien valt deze in de categorie ‘absurd knap’ en man-o-man, wat heeft-ie een goed stijltje hè?! Wij adoreren niet alleen zijn killer sixpack, maar ook zijn gevoel voor mode mag er zeker zijn (en de tattoo’s die daaronder verstopt zitten ook). En het mooiste van alles? Hij is dichterbij dan je denkt! André woont namelijk gewoon in Oberhausen, tripje naar Duitsland dan maar? Volg hem hier.

knap7

knap8

#5. Nick Bateman

Als je nog niet bekend bent met deze man (wat we ons bijna niet kunnen voorstellen, hij heeft namelijk meer dan een half miljoen volgers op Instagram…) stellen we ‘m bij deze even aan je voor. Nick plaats vooral veel foto’s zonder shirt; snappen we he-le-maal. Ook kun je hem vaak spotten met zijn twee mega schattige hondjes, dus ben jij een echte dierenvriend? Follow this guy.

knap15

knap12

#6. Levi Stocke

Een baard. Tattoo’s. Do we need to say more? Wij kunnen uren doorbrengen op zijn Instagram (en geloof me, dat doen we), scrollend door zijn té mooie foto’s en starend naar deze zeer mannelijke hunk. Levi Stocke is je follow méér dan waard!

knap9

knap10

#7. Khan Porter

Hou jij wel van een beetje muscle hier en daar? Dan raden we je Khan zeker aan! Hij is gek op fitness, crossfit en zo’n beetje alles wat daarmee te maken heeft. Ook is deze man niet zo van de t-shirts, als je begrijpt wat ik bedoel… Veel kijk plezier!

knap13

knap14

>> Sexy tunes om in de stemming te komen
>> 7 onverwachte dingen die hij super sexy vindt

Beeld: Instagram, Pinterest