8x redenen waarom je moeder je best friend is

moeder

De band tussen een moeder en een dochter is één van de sterkste die er is. Dat begint al voor de geboorte. Je moeder draagt je 9 maanden lang in haar buik en al die tijd staan jullie in verbinding. De liefde van een moeder is onvoorwaardelijk, en het is echt niet zo gek als jij en je mama best friends zijn. Wij hebben 8 redenen waarom je moeder je beste vriendin is voor je op een rij gezet.

Redenen waarom je moeder je best friend is

#1 Ze heeft je op je slechtste momenten gezien

Of je nu boven de pot hing als je moest overgeven omdat je zo ziek was (of het nou van de alcohol was of niet, dat laten we even in het midden) of toen je mascara over je wangen verspreid zat na een bad breakup. Je moeder was er en is er altijd voor je.

#2 Ze ziet het meteen wanneer het niet goed met je gaat

Je moeder ziet het vaak eerder dat jij zelf wanneer het niet goed met je gaat. Ze laat het er niet bijzitten wanneer jij zegt dat het ”prima” gaat. Én ze is vaak de enige die weet hoe ze je weer kan opvrolijken.

#3 Ze bewaart al je geheimen

Er is maar één iemand in je leven die je echt kunt vertrouwen. Je kan al je geheimen aan haar kwijt en ze zal het zelfs je vader niet vertellen. Ze weet met wie je date of scharrelt en hoe je over diegene denkt. De band tussen moeder en dochter is unbreakable.

#4 Ze zegt waar het op staat

Als je shorts te kort zijn, je net iets te veel make-up op hebt of als die ene jongen niet te vertrouwen is. Your mom will tell you! Moeders hebben een soort zesde zintuig voor bepaalde dingen. Waar vriendinnen nog weleens liegen voor eigen bestwil, zou je moeder dat nooit doen. En dat is precies de reden waarom je als eerst naar haar toe gaat.

#5 Ze houdt je leven bij elkaar

Vanaf dag één ruimt je moeder je shit op (letterlijk), doet ze je was en zorgt ze voor datgene waar je zo gelukkig van wordt: eten. En zelfs in je volwassen jaren zal ze er altijd voor je zijn. Of ze nou op moet passen op je kinderen als je een avondje uit wil of dat ze je moet helpen met een betaling, your mom will have your back, en ze zal je niet laten vallen. Sommige vriendschappen zijn van korte duur maar die met je moeder is voor eeuwig.

#6 Je lijkt steeds meer op haar

Vroeger, als tiener wilde je het misschien niet horen, maar tegenwoordig ben je steeds trotser dat je op haar lijkt.

#7 Ze zou door het vuur voor je gaan

Sommige vriendinnen zeggen dat ze een kogel voor je zouden vangen, maar je moeder is degene die letterlijk voor je door het vuur zou gaan. Je bent haar dochter en ze zal er alles aan doen om je te beschermen, zonder twijfel.

#8 Ze houdt onvoorwaardelijk van je

De liefde van een moeder is voor altijd. Wij zouden niet weten wat we zonder onze moeders zouden moeten doen. Zonder haar liefde en vriendschap zouden we nergens zijn. Zelfs al heb je kleine ruzies of meningsverschillen, je vergeeft elkaar altijd.

Shop onze favoriete look!

Bodyflirt
BONPRIX
€49.99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95

Visions
SOOCO
€89,99

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€21,99

Les Cleias
DE BIJENKORF
€24,95 17,46

Cartier
DE BIJENKORF
€79,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Dit zijn de geheime van ‘perfecte’ moeders
10x de leukste citytrips voor jou en je moeder
5 redenen waarom je moeder je bff is

Bron: Cosmopolitan, Libelle, Famme Beeld: Unsplash