8x fijne tattoo shops in Amsterdam

tattoo shops

Tattoo’s zijn tegenwoordig geen big issue meer en steeds meer mensen laten er een zetten. Toch blijft het wel iets waar je goed over moet nadenken. Het blijft tenslotte op je lijf zitten. Tevens is het belangrijk dat jij weet welke shops goed werk leveren. The Daily Dutchy is ook niet vies van wat plakplaatjes. Ben jij van plan om binnenkort je eerste of je volgende tattoo te laten zetten? Wij hebben een aantal fijne tattoo shops in Amsterdam voor jou uitgezocht. Lees snel verder!

Fijne tattoo shops in Amsterdam

#1 Ink district

De jongste tattoo shop van dit rijtje! Wat een fijne zaak is dit. Modern maar toch met een rauw randje. Deze tattoo shop is van een jong stel die samen een passie hebben voor tattoos. Funny Fact wel; ze hebben geen van beiden ook maar één tattoo op hun lichaam staan.
Nieuwezijds Voorburgwal 138

#2 Tattoo shop Friendship

Klein maar fijn! Gevestigd midden in de gezellige Pijp. The Daily Dutchy’s Vivian en Raechel hebben hier allebei een tattoo laten zetten. Vivian een mooie olifant en Raechel een diamantje. Op Instagram vind je de tattoo van Vivian op meerdere foto’s.
Gerard Doustraat 101

#3 Schiffmacher & Veldhoen

Een van de bekendste tattoo shops in Nederland kunnen we wel zeggen. Dé tattoo shop van Henk Schiffmacher! Menig bekend en onbekend Nederland is hier weleens langs geweest voor een mooi plaatje op zijn lichaam. We snappen dat jij hier ook graag een tattoo zou willen zetten, maar door de enorme bekendheid van deze shop, staat er wel een kleine wachtlijst.
Ceintuurbaan 416

#4 Hanky Panky

Deze tattoo shop is wereldwijd bekend en trekt dan ook veel toeristen. Logisch als je het ons vraagt, omdat deze shop zich als trekpleister midden op de Wallen bevindt.
Oudezijds Voorburgwal 141

Benieuwd naar de andere vier tattoo shops? Lees het artikel verder op The Daily Dutchy.

Good to know

Met dit artikel willen wij je absoluut niet aansporen een tatoeage te nemen en zeker niet als je onder de 18 jaar bent of hier niet goed over nagedacht hebt. Denk altijd goed na over wat je op je lichaam zet. Is dit het geval geweest, dan raden wij de volgende acht shops zeker aan!

X The Daily Dutchy X

It’s Christmas Eve!

L.K. Bennett
DE BIJENKORF
€650,00 455,00

Steve Madden
STEVE MADDEN
€89,99

BPC Bonprix Collection
BONPRIX
€18,99

Pernille Corydon
DE BIJENKORF
€57,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€12,95

Clarins
HUDSON’S BAY
€38,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Raechel Chotoe | Beeld: Unsplash