8x Waarom vrouwen áltijd samen naar de wc gaan

Mannen snappen er niks van: waarom gaan vrouwen nou altijd samen naar de wc? Geef maar toe: dit doen we inderdaad vaak. Vooral tijdens het uitgaan nemen we graag even een vriendin mee naar de wc’s. Dit is waarom:

#1 Om te roddelen

“Zag je hoe hij naar me keek?” “Weet je wat hij net tegen me zei?!” “OMG, dat groepje meiden was net zó irritant!” Als je op de dansvloer staat, is roddelen met je vriendin onmogelijk. De muziek staat namelijk veelte hard. Bij de wc’s kan je eindelijk even alles bespreken. Welke leuke jongens je hebt gespot en met wie van hen je misschien wel mee naar huis wil. Maar ook dat irritante meisje die het ook op die jongen gemunt heeft, wordt uitgebreid besproken. “Nee joh, jij bent véél knapper dan zij!”

#2 Om online research te doen

Nieuwe jongen ontmoet op de dansvloer? Bij de wc’s kunnen jullie hem gelijk even online checken. Je kan er beter nu achterkomen dat hij een profielfoto met een door hem gevangen karper op Facebook heeft, dan als je de volgende dag in zijn bed wakker wordt. En online checken, dat doe je natuurlijk veel liever samen met je vriendin dan alleen.

#3 Om je make-up bij te werken

Lippenstift bijwerken, bijpoederen en die mascara vegen onder je ogen weghalen: een knappe make-up look vergt onderhoud! Als je samen met je vriendin naar de wc’s gaat, kunnen jullie bij elkaar checken of alles nog goed zit en natuurlijk make-up producten van elkaar lenen.

#4 Om belachelijke selfies te maken

Je kent het wel: je hebt wat drankjes op en opeens zijn je grenzen op het gebied van social media geheel verdwenen. Sterker nog, het lijkt je een fantastisch idee om een serie selfies op Instagram te delen. Die maken jullie natuurlijk samen, bij de wc’s, het liefst met een glas wijn in de hand.

#5 Om elkaar peptalks te geven

Peptalks als: “Je ziet er fantastisch uit! Hij ziet je sowieso staan!” Maar ook peptalks waarin je je vriendin ervan weerhoudt om haar ex te appen. “Je hebt hem niet nodig! Denk niet aan hem!” Want als je dronken bent is de kans net iets groter dat je een zwak moment hebt en je ex een appje stuurt.

#6 Om een plan te maken

Heb je een jongen op het oog? Tijd voor een gameplan! En het is super belangrijk dat je dit plan samen met je vriendin maakt, want zij kan je helpen! Door wingwoman te zijn bijvoorbeeld.

#7 Om verstopt te zitten

Het tegenovergestelde kan ook aan de orde zijn: jullie willen je juist verstoppen voor bepaalde jongens! Snel vluchten jullie samen naar de wc. Misschien omdat er vervelende jongens waren die jullie lastig vielen of misschien heeft een van jullie twee wel een ex zien lopen.

#8 Om samen nieuwe BFF’s te maken

De dames wc van een club staat altijd vol met dronken vrouwen. Te gezellig! Dit is dé plek om nieuwe vriendinnen te maken. Dronken vrouwen zijn namelijk altijd heel gezellig, behulpzaam en lief. Voor je het weet staan jullie uren te kletsen en delen jullie je levensverhaal met elkaar.

LEES OOK:

8x dingen die je herkent wanneer jullie al té lang vriendinnen zijn
Vriendinnen die samen drinken, hebben langere vriendschappen
Deze 8 type vriendinnen hebben we allemaal

Shop je party look!

Mango
DE BIJENKORF
€ 29,99

Come Get Fashion
COME GET FASHION
€ 22,99

Mango
DE BIJENKORF
€ 119,99

Triumph
HUDSON’S BAY
€ 49,95

Toral
VAN DEN ASSEM
€179,95 89,95

Rosefield
DE BIJENKORF
€ 89,00

Michael Kors
SHOE CLUB
€ 139,95

Fashionology
DE BIJENKORF
€ 54,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰