9 x de meest herkenbare scheer struggles

afd08e011abfae6e8430175f154cae82

Het duurt niet heel lang meer tot de eerste echte rokjesdag. Het mooie weer betekent dat we eindelijk onze panty’s in een hoekje van de kast kunnen stoppen, en onze prachtige (melk)benen kunnen showen. Super chill! Maar rokjesdagen brengen ook een nadeel met zich mee: we moeten ons weer gaan scheren. Als je een vriendje hebt of veel sport, dan scheer je waarschijnlijk regelmatig je benen. Als happy single, heb je vaak een ‘i don’t care’ mentaliteit wat betreft het scheren van je benen. Maar het maakt eigenlijk niet uit hoe vaak je je benen scheert, het is en blijft altijd een hele – en vaak vervelende – opgave. Wij zetten de meest herkenbare dingen tijdens het scheren op een rij:

#1. bot mesje

Het maakt eigenlijk niet uit hoe vaak je het scheermesje gebruikt, het lijkt wel alsof deze altijd bot is. En met een bot mesje eindig je altijd met scheerwondjes in de meest willekeurige en ongewenste plekken van je lichaam, zoals je bikinilijn.

#2. wondjes

Maar ook met een scherp scheermesje heb je kans op deze scheerwondjes. Grote kans dat jij ook één vaste plek op je lichaam hebt, waar je altijd een scheerwondje hebt of krijgt. Op deze plek maakt het niet uit hoe voorzichtig je doet, cuts will be there.

#3. tijd

Elke keer weer valt het tegen hoe lang het scheren uiteindelijk duurt. Voor het gevoel doe je er uren over om je linkerbovenbeen te scheren, en dan moet de rest nog..

#4. scheerschuim

Voor je gevoel gebruik je de helft van je scheerschuim om alleen je onderbeen te scheren. Schuimparty it is!

#4. droge boel

Mega droge benen hebben na het scheren. Waar was die bodylotion ook alweer gebleven?

#6. Ingegroeide haren

Het aller-, maar écht allerirritantste aan scheren is ingegroeide haren. No need to say more, right?

#7. stoppels

Heb je zo je best gedaan om je benen zo glad als ijs te krijgen, heb je binnen no time weer overal stoppels. WHY?!

#8. bikinilijn yoga

Het scheren van de bikinilijn zorgt altijd voor de meest onmenselijke posities waar je jezelf in moet wringen. Hoef je tenminste niet meer naar yoga.

#9. bermuda triangle

Stap je na die veel te lange scheerbeurt uit de douche, voel je bij het afdrogen of aankleden dat je een stukje vergeten bent. Argh!!

Beeld: Pinterest