5x De grootste irritaties op kantoor

irritaties op kantoor

Heb je een kantoorbaantje? Dan herken jij dit maar al te goed: iedere dag op dezelfde plek zitten, en meestal ook nog eens vijf dagen in de week, brengt veel struggles met zich mee. Constant met de andere medewerkers op elkaars lip zitten en iedere dag met dezelfde problemen te maken krijgen levert ook nog eens op een gegeven moment flink wat irritaties op. Wij hebben een paar van de grootste irritaties op kantoor voor je op een rijtje gezet.

5x Grootste irritaties op kantoor

#1 Traag internet

“Oké, laat ik dit mailtje even snel sturen.” Uiteindelijk ben je twintig minuten bezig. Herkenbaar? You’re not the only one. Helaas zijn de meeste bedrijven niet gezegend met superinternet. En als we vragen aan de baas of er iets aan gedaan kan worden? “Jahoor, maar ik heb daar nu even geen tijd voor.” Een jaar later heeft hij nóg geen tijd!

#2 Eeuwige vergaderingen

Al dat vergaderen… maar waar blijven die conclusies? Keer op keer begin je de hoop op te geven. Het gaat echt nergens over, want de slotzin van een meeting is vaak: “Daar komen we volgende week op terug.” Waarom zat ik hier dan zo lang? Ik heb wel betere dingen te doen!

#3 Op je kop krijgen om de kleinste dingen

Je bent iemand vergeten te bellen. Paniek! Als het aan je werkgever ligt, zul je de komende tijd heel goed weten dat je je werk niet goed hebt gedaan. Jij baalt van de macht die je werkgever over je heeft. Als jij eens alle tekortkomingen met betrekking tot de basisvoorzieningen op zou noemen, zou je morgen nog niet klaar zijn!

#4 Luidruchtige collega’s

Of van die collega’s die zo vreselijk luidruchtig bellen. Ehm.. Kan het wat stiller? Iedereen hier probeert te werken en degene aan de andere kant van de lijn hoort je echt wel hoor.

#5 Collega’s die veel te veel praten

Nog een van die irritaties op kantoor: die collega’s die ieder kwartier een theekransje houden. Oké… af en toe een gesprekje is best even fijn om een kleine pauze te hebben, maar heel de dag is wat overdreven. Hebben jullie niets beters te doen?

Shop hier jouw business outfit!

Maria Tailor
MODEKRIEBELS
€ 59,95

Bodyflirt
BONPRIX
€ 27,99

CVRD
DE BIJENKORF
€ 199,00

Floris van Bommel
VAN BOMMEL SCHOENEN
€ 179,95

Visconti
MARINGTON
€ 164,95

Cluse
DE BIJENKORF
€ 109,95

Estée Lauder
DE BIJENKORF
€ 150,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

 

Beeld: Unsplash