9 vakantiedagen cadeau rond kerst? Zo doe je dat!

vakantiedagen

Oké, misschien lijkt het wat vroeg, maar de feestdagen zijn er sneller dan je denkt. Voor je het weet staat de kerstboom al weer, ben je cadeau’s aan het shoppen voor je familie, vul je je maag met kerstkoekjes en schieten we vuurwerk de lucht in om 2019 te verwelkomen. Hierbij hoort natuurlijk gezelligheid, feest, maar ook ontspanning en rust. Even ontsnappen aan je drukke leventje en genieten van de mooie momenten met de mensen van wie je houdt. De tijd dat je standaard twee weken vakantie kreeg ligt helaas al diep in het verleden, maar hoe zorg je er nu voor dat je toch genoeg rustdagen hebt in deze hectische maar leuke periode? Wij vertellen hoe je dit slim aanpakt!

Deze vakantiedagen moet je opnemen om lang vrij te zijn!

Grote kans dat je je vakantiedagen nu al moet doorgeven op je werk. De feestdagen vallen dit jaar héél gunstig. Als je vier vrije dagen opneemt kun je maar liefst elf dagen relaxen. Het enige wat je hoeft te doen is 24, 27, 28 en 31 december vrij vragen, zo ben je met de weekenden en de wettelijke vakantiedagen meegeteld elf dagen vrij. Heb je nog net iets meer vrije dagen over? Dan kun je 2, 3 en 4 januari er nog aan toevoegen, dan heb je zelfs zestien dagen vrij terwijl je er maar zeven inlevert. Oh my! Negen vakantiedagen cadeau, dat wil je!

Dat wordt dus een fijn reisje boeken naar een luxe vakantieoord om de kou te ontglippen óf ga je er voor om thuis uit te rusten? Want zeg nou eerlijk; de huiselijke sfeer in ons kikkerlandje tijdens de feestdagen heeft ook wel wat leuks. Toch? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

It’s time to shop!

Mads Nogaard
DE BIJENKORF
€79,00

Colourful Rebel
DE BIJENKORF
€49,95

Dr. Martens
NELSON
€174,99

Unisa
DUIFHUIZEN
€99,00

Atelier Des Femmes
DE BIJENKORF
€18,95

Pernille Corydon
DE BIJENKORF
€69,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

LEES OOK:

“Niksen” is goed voor je gezondheid!
10x waarom Aruba jouw volgende vakantiebestemming is
7 manieren om slimmer te werken, niet harder

Beeld: Unsplash