Droomvacature: 26-jarige (knappe) miljonair zoekt assistent

droomvacature

Ben je gek op reizen, kun je hard werken en weet je dingen over computers en social media? Dan hebben we wellicht je droombaan gevonden.

E-commerce miljonair Matthew Lepre is op zoek naar een persoonlijke assistent. De Australiër zoekt iemand die hem tijdens zijn reis om de wereld helpt met zijn werkzaamheden én leuk gezelschap biedt. Wat het oplevert? Een startsalaris van € 32.500 per jaar en een leven waar menig reisfreak jaloers op is.

Vetpot

Matthew heeft het als 26-jarige niet slecht voor elkaar. Hij runt vier verschillende bedrijven in digitale advertenties en die leggen hem geen windeieren. De Australiër – die er overigens ook absoluut niet verkeerd uitziet – verdient volgens Daily Mail gemiddeld € 75.000 per maand. Omdat hij het erg druk heeft, is hij op zoek naar een persoonlijke assistent. En dat kun jij worden.

Eisenlijstje

Om in aanmerking te komen, moet je aan een paar voorwaarden voldoen. Zo moet je goed kunnen multitasken, leergierig zijn en verstand hebben van computers en social media. Daarnaast moet je gek zijn op reizen en in het bezit zijn van een paspoort dat nog minimaal een jaar geldig is.

Lees verder op Viva.nl en check hoe je kan solliciteren.

Let’s shop!

Envii
DE BIJENKORF
€ 85,00

Chantelle
HUDSON’S BAY
€ 79,95

Kings of Indigo
DE BIJENKORF
€ 99,95

Dr. Martens
VAN DEN ASSEM.NL
€ 169,95

Daniel Wellington
HUDSON’S BAY
€ 129,00

Balalook
BALA LOOK
€ 30,00

Karen Millen
DE BIJENKORF
€ 199,00

Zadig & Voltaire
DE BIJENKORF
€ 54,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰