Cool! Bij dit hotel krijg je een personal Instagram butler

Vakantie geboekt, vliegtuig gehaald en op naar de zon, de zee en het strand. Je Instagram ziet er na een tripje weer picture perfect uit door al die leuke vakantiekiekjes. Bij dit hotel worden die vakantiekiekjes nog een tikkeltje professioneler en nog mooier dan als je met je eigen camera in de weer gaat. Hier krijg je namelijk een personal Instagram butler! Bye bye toeristen die je moet vragen om een foto voor je te maken. Plan je volgende tripje naar de Malediven en laat die super handige Insta butler het werk doen!

The Conrad Maldives Rangali heeft naar de social media addicted generatie geluisterd. Hun “social media savvy” werknemers zorgen voor Instagram-waardige foto’s. Om je Instagram hartje nog sneller te laten kloppen, heeft het resort bekendgemaakt dat er, naast de Instagram butlers, ook een heuse Instagram route komt!

Samen met je butler kun je verschillende routes volgen en word je naar hidden gems van het eiland gebracht. Jouw persoonlijke butler is er niet alleen om op het knopje van de camera te klikken, maar vertelt je ook zijn favoriete plekjes! Ga bijvoorbeeld naar s ‘werelds eerste onderwater restaurant of ga naar het mysterieuze plekje waar je boven de zee kunt schommelen.

Verder kun je yogalessen volgen waar je yoga poses leert die het mooist staan bij een zonsondergang foto. Ook kun je een food-fotoles boeken met een chefkok. Een toplocatie en topfoto’s, het lijkt me wel wat!

LEES OOK:

Door deze workshop sla je een rijke man aan de haak!
#mozthemonster! Dit is de nieuwe kerstreclame van warenhuis john lewis
MTV EMA award voor beste worl wide act gaan naar Lil’Kleine

Bron: EveningStandard |Beeld: Getty Images