Dairy: nieuwe stagiaires, Rosefield en ALOF Utrecht

Yes, het is weer diary time! Het heeft een tijdje geduurd, maar we hebben weer een nieuwe voor jullie klaar staan. En dit is er niet zo maar een! Zo hebben we twee nieuwe stagiaires in ons team, zijn we naar een paar leuke persevents geweest en het was natuurlijk tijd voor A Lot Of Fashion Utrecht! Ga er dus lekker voor zitten en kijk mee in onze drukke week!

Ondertussen hebben we ook twee nieuwe stagiaires mogen verwelkomen: Romy en Jaimy! Deze fashionistas zullen ervoor zorgen dat jullie geen enkele fashionbeauty of lifestyle nieuwtje gaan missen! Zie hier hun favorieten uit de shop.

A Lot On Fashion On Tour Utrecht

A Lot of Fashion Utrecht is een feit! Na Amsterdam, Eindhoven en Groningen was het nu tijd voor Utrecht. En wat was het leuk! Met de lekkere beats van Ferris Deejay, presentator Koen Kardashian en allemaal leuke mensen was het een geslaagde avond! Wij zijn nog aan het nagenieten en kunnen niet wachten op 7 december in Rotterdam. Dresscode glitter & glamour. Oh my! Heb jij al kaarten voor Rotterdam? Nee? Koop ze nu hier!

Rosefield

Jaimy mocht naar het persevent van de nieuwste collectie van Rosefield. Tijdens dit event werd de nieuwste giftbox van Rosefield gepresenteerd met allemaal hippe bandjes en kleurtjes. Het event was helemaal in kerstsferen en er waren allemaal lekkere kleine breakfast hapjes. Yummy! Op het event was er ook iemand aanwezig die je Instagram-foto helemaal ging op pimpen. Supertof!

Volgende week zit de diary helemaal vol! Nikki is namelijk lekker op vakantie en birthday girl Jaimy viert haar 21e verjaardag! Volg ons ook op Instagram voor nog meer behind the scenes! 

LEES OOK:

Wat is de goede beslissing: die paar uurtjes slapen of toch wakker blijven?
Waarom ongesteldheid doodnormaal is
Blut, maar toch mee feesten tijdens ADE? Dit zijn de gratis feesten