Leuke budgetproof cadeaus voor een Sinterklaas dobbelspel!

sinterklaas

De goedheiligman is inmiddels in ons land en iedereen is druk in de weer om de leukste cadeaus te scoren en de meest originele surprises in elkaar te knutselen. Iedereen viert het sinterklaasfeest op zijn eigen manier, zo worden er veel lootjes getrokken, maar ook het dobbelspel wordt een steeds grotere favoriet onder de Nederlanders.

Het Sinterklaas dobbelspel

Bij het dobbelspel koopt iedereen een aantal cadeaus voor een afgesproken budget. De presentjes worden vervolgens door alle deelnemers op tafel gelegd en dan kan het spel beginnen! Het spel wordt gespeeld in drie rondes van een half uur. Het enige wat je verder nodig hebt is een dobbelsteen en duidelijke afspraken. Spreek bijvoorbeeld af dat je bij één een cadeau van de stapel mag pakken, bij twee een cadeau moet weggeven aan een willekeurig persoon en als er drie gegooid wordt alle cadeaus een plaats naar links geschoven worden. Let’s have fun!

De leukste cadeaus

Super leuk zo’n spel voor sinterklaas en daarbij zal het zorgen voor veel gezelligheid en lol. Alleen is het nog best een opgave om originele cadeaus te kopen voor een laag bedrag. Wij helpen je een beetje op weg door de leukste budgetproof cadeaus op een rijtje te zetten.

#1 Kraslot

Hoewel de kans minimaal is dat je een groot bedrag wint, doet een kraslot of een staatslot het toch altijd erg goed in het dobbelspel. Want stel je voor dat je naar huis gaat als miljonair?! Je kunt een 1/5 staatslot kopen voor €3,00 en een december kraskalender scoor je al voor €5,00.

#2 Adventskalender

Tegenwoordig bestaan er zoveel originele adventskalenders die jouw dobbelspel nog leuker gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan een Kinder chocolade kalender, een variant met Reese’s chocolade cups óf met beauty producten. Zoek eens rond, want er zijn genoeg leuke kalenders te vinden voor een prima prijs.

#3 Fles wijn

Alle wine lovers zullen gegarandeerd strijden om dit cadeau! Zelfs met een budget van €5,00 red je het om een fles wijn aan het spel toe te voegen.

#4 Sieraden

Iedere vrouw houd van sieraden en ook dit is te regelen voor een spotprijsje. Voor een paar euro scoor je bijvoorbeeld al een stijlvol minimalistisch kettinkje.

#5 Plantjes

Planten zijn een ware trend om je huis mee in te richten. Wat ons betreft krijgen ze in iedere hoek van de kamer een plek. Super leuk dus, om bijvoorbeeld een mini cactus aan het sinterklaas spel toe te voegen.

#6 Food

Eten doet het altijd goed! Want wie houd hier nu niet van? Ga bijvoorbeeld voor een chocoladeletter, pepernoten, een zak chips óf maak zelf iets lekkers. That sounds good!

#7 Beauty producten

De winkels liggen vol met beauty producten die voldoen aan jouw budget. Denk bijvoorbeeld aan een wimperkruller, gezichtsmaskers, nagellak, make-up, een feestelijke bruisbal of een lekkere douchegel.

#8 Bioscoopbon

Het perfecte cadeau als de deelnemers houden van een filmavondje. Geloof ons, dit cadeau wordt erg geliefd!

#9 Hebbedingetjes

Hebbedingetjes mogen niet missen in het pakjesspel. Er moeten nu eenmaal dingen in zitten om het spel op te vullen en vaak kunnen deze presentjes onverwacht toch nog héél erg gewild zijn! Denk aan fotolijstjes, kaarsen of een grappige mok.

#10 Pantoffels

Voor de koude dagen zijn pantoffels een must! Super leuk dus, om originele of juist hele lelijke pantoffels te kopen voor het dobbelspel.

#11 Funny presents

Funny presents mogen niet ontbreken als je wilt dat jullie lachspieren aan het werk gezet worden. Denk bijvoorbeeld aan afschuwelijke kerstballen, een grote doos gevuld met confetti, een scheetkussen of andere grappige cadeaus.

#12 Spelletjes

Spelletjes zijn altijd leuk om te krijgen. Koop bijvoorbeeld een kaartspel of iets dergelijks, dit komt altijd van pas.

Shop de leukste cadeaus!

Chloé
DE BIJENKORF
€53,50

Charlotte Tilbury
DE BIJENKORF
€50,00

Balmain
DE BIJENKORF
€39,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€3,99

Smartphonehoesjes.nl
SMARTPHONEHOESJES.NL
€12,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

5x originele manieren om sinterklaas te vieren
Yes! Dit zijn de redenen waarom je nu al de kerstboom op mag zetten
8x de meest originele adventskalenders

Beeld: Pixabay