De perfecte schoonzoon heeft deze baan

Ladies, even opletten nu! Want wij hebben nieuws voor jullie en jullie ouders. Het britste onderzoeksbureau YouGov heeft namelijk een heel belangrijk onderzoek verricht. Net zoals ik zijn veel vrouwen nog op zoek naar hun Mister Right en YouGov geeft ons een duwtje in de goede richting. Ze hebben namelijk onderzocht welk beroep onze boo eigenlijk moet hebben volgens onze ouders. Dus val allemaal maar alvast flauw, want het beroep dat onze Mister Right moet beoefenen is to die for.

De ideale schoonzoon is;

Een dokter. Yep, volgens het onderzoek zien je ouders je het liefst met een dokter. Door zijn vakkennis, van nature zorgzame karakter en natuurlijk zijn goede salaris zien ouders een dokter als hun ideale schoonzoon. En wij hopen voor je dat hij net zo hot is als McSteamy. Op de tweede plek staat een advocaat; deze shark is met zijn harde karakter en goede inkomen de perfecte beschermer. En op de derde plek staat een architect. Kan hij mooi jullie toekomstige huis ontwerpen!

Mister not so Right

Uit het onderzoek kwamen ook de beroepen die ouders liever niet zien als beroep van hun schoonzoon. Hieronder vallen onder andere de beroepen journalist, acteur en administratief medewerker. Ook zijn ouders niet blij als hun schoonzoon in de politiek zit. Oh en dat leuke model waarop jij je oog hebt laten vallen, kun je ook beter laten lopen.

Ben jij de ideale schoondochter?

Ook heeft YouGov onderzoek gedaan naar de ideale baan voor schoondochters. Dus ben je een dokter, lerares of advocate, well good news for you. Want je vriend zijn ouders zien je graag als toekomstige schoondochter.

Modellen, actrices en soldaten zijn de minder geliefde banen die ouders voorbij zien komen. But who cares, het is je vriend die een ring om je vinger schuift en niet zijn ouders!

Natuurlijk zijn er altijd ouders die denken dat hun kind te goed is voor iedereen. Maar thank god dat het je eigen beslissing is, en zij niet 24/7 bij hem zijn. Zolang jouw schatje je gelukkig maakt, hebben zij niets te klagen.

Shop onze favorieten!

Goosecraft
GOOSECRAFT
89,95 €179,95 

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€44,99 34,99

MS Mode
MS MODE
€39,99

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€44,99

Smaak Amsterdam
DUIFHUIZEN
€189,00

Barts
HUDSON’S BAY
€34,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Vogue, The Journal, Elite Daily | Beeld: Unsplash