Zijn dít de deelnemers van het nieuwe Wie is de Mol seizoen?

Het is iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk: een nieuw seizoen van Wie is de Mol. Het is zelfs zó erg dat ik er een avondje voor thuis zou blijven. Het is natuurlijk het leukst als je zoveel mogelijk BN’ers kent die meedoen, al is dit niet altijd het geval. Gelukkig kan de voorpret alweer beginnen, want de diehard fans zijn alweer aanwijzingen aan het verzamelen wie de kandidaten zijn.

De site ‘Wie is de Mol Hints’ is nog wel het meest fanatiek in het opsporen van kandidaten. Ze houden de social media kanalen van BN’ers in de gaten en kijken wie er lange tijd afwezig zijn. Omdat presentator Art Rooijakkers verdacht stil was tussen 28 mei en 17 juni wordt er gedacht dat in die periode het nieuwe seizoen is opgenomen. En deze BN’ers waren ook zo stil in die periode:

Jan Versteegh

Normaal gesproken is Jan vrij actief op social media, maar op 17 mei verdween hij ineens van de radar. En op 10 juni liet hij zijn gezicht weer zien in Nederland, een week voordat Art weer wat op social media plaatste. Wel opvallend: hij heeft al eens meegedaan aan Expeditie Robinson, en het is nog niet eerder voorgekomen dat een BN’er in beide programma’s zat.

Loes Haverkort

Actrice Loes Haverkort verdween 11 mei ook ineens van Twitter, en was op 9 juni pas weer terug.

Simone Weimans

Je kan Simone kennen als nieuwslezeres van de NOS. Tussen 14 mei en 16 juni verdween ze van de aardbodem op Twitter, en als nieuwslezeres. Verdacht…

Ron Boszhard

Ron is niet verdacht vanwege zijn social media gebruik, maar juist omdat hij niet op tv te zien was. De presentator van Zappsport werd in dezelfde periode als bovenstaande vervangen door Sacha Visser.

Olcay Gulsen

Modeontwerpster Olcay is een fanatieke Instagrammer, wat je ook van haar verwacht. Toch was het tussen 18 mei en 10 juni wel heel erg stil.

Oren Schrijver

Deze acteur en presentator is niet een heel fanatieke twitteraar, maar tussen 6 mei en 8 juni plaatste hij helemaal niets. Toch wel opvallend, niet?

Mariëlle Koekenbier

Tussen 12 mei en 13 juni was het rondom de EenVandaag presentatrice wel erg rustig. Geen Twitter, geen Instagram en geen EenVandaag.

Bron: Wie is de Mol Hints | Beeld: Pinterest