Diary: Oud en Nieuw, Nikki’s vakantie en Battle On The Dancefloor

header

We hebben jullie een tijdje terug voor het laatst een kijkje gegeven in onze weken in foto’s. En daarom is het tijd voor een nieuw StyleToday diary! De afgelopen weken bestonden uit veel events in ons privéleven. Denise vierde bijvoorbeeld voor de eerste keer Oud en Nieuw in haar nieuwe huisje, Suzan zit lekker in de sneeuw, Nikki zit heerlijk in Miami en Marouschka ging naar de opnames van Battle On The Dancefloor.

goed

Onze Denise was uitgenodigd voor een pre-tasting bij Hosokawa, een restaurant in Amsterdam. Samen met een vriendin hebben ze als twee proefkonijn fantastisch gegeten. Het Japanse diner bestond uit acht gangen en het was werkelijk heerlijk. De meiden zaten na de avond helemaal vol en konden bijna rollend naar huis.

2

Onze Suzan heeft allemaal mooie beauty producten gekregen van StyleToday. Deze is ze natuurlijk gelijk gaan uittesten. Check deze prachtige kleur van Chanel. Mooi hoor Suus! Het staat je goed!

1

Met Oud en Nieuw heeft Denise lekker gefeest. Ze heeft eerst bij haar thuis een paar mooie sterretjes aangestoken en champagne gepopt en daarna is ze doorgegaan naar een supergaaf feest van de conceptstore Hard Bitten & The Others.

0

Marouschka vierde Oud en Nieuw bij de moeder van haar vriend. Het was een gezellige avond met veel oliebollen en champagne. Daarna zijn Nino en Marouschka naar een huisfeestje van Marouschka haar zus gegaan. Ze hebben gefeest tot in de late uurtjes en het was een top nacht.

mgoed1

M-goed2

mgoed-3

Nikki is eindelijk op haar welverdiende vakantie. En wat ziet het er goed uit he! De eerste paar dagen heeft ze in Miami doorgebracht. Tijdens Oud en Nieuw was ze op een té gek feest! Namelijk een pool party van het bekende Fontaine Bleau hotel. En dat was niet het enige, tijdens de avond waren er namelijk ook optredens van Kygo en The Weeknd!

goed1

goed2

goed3

Na alle gave feesten in Miami kon Nikki lekker bijkomen in het heerlijke Curaçao. Hier verbleef ze dan ook van maandag 4 januari tot 8 januari. Als wij deze foto’s zien worden we helemaal jaloers! Wat een mooie land! Nikki heeft een gave road trip gedaan om het land en de natuur te ontdekken. Dat was natuurlijk genieten! Ze verbleef in het prachtige Kontiki Beach Resort. Dit prachtige resort heeft niet alleen de mooiste kamers en een goed restaurant, maar ook een eigen strand! Wat een luxe, mogen we even met je ruilen Nik?

b4027bbd51c44b530aa

Marouschka is naar de opnames geweest van de eerste aflevering van Battle On The Dancefloor, een nieuw programma van RTL. Ze kwam één van de crews, genaamd DCJ, aanmoedigen en ze deden het supergoed! Het was een gave show, eentje om niet snel te vergeten. De aflevering wordt uitgezonden op 20 januari dus, kijken!

suus

Onze Suus zit op dit moment bij haar ouders in Groningen, in de sneeuw. Bizar hoe het van zo warm opeens naar ijzel en sneeuw kan omslaan. We moeten zeggen dat het er wel heel gezellig uitziet!

Shop Denise haar outfit

Shop Denise’s mooie partyoutfit voor een toekomstig feestje!

2463__1709437396__creenstone-dames-jas

Greenstone
 Piet Zoomers
€149,98

1860__-1552182608__tania-jurk

Josh V
 Josh V
€109,99

69__859042507__zwarte-michael-kors-enkellaarsjes-georgia-platform-bootie 

Michael Kors
Omoda
249,95 169,-

Shop meer items in de StyleToday shop.