Dingen die iedere vrouw doet als ze alleen thuis is

Af en toe het rijk voor je alleen hebben is zo erg nog niet. We kunnen doen wat we willen, wanneer we willen en niemand die daar wat van zegt. Wanneer we thuis zijn in ons uppie, komt onze ware aard naar boven en hebben we eindelijk het gevoel he-le-maal onszelf te kunnen zijn. Heerlijk om je voor niemand in te hoeven houden, op welke manier dan ook. Ben jij ook graag home alone? Dan zijn deze dingen vast super herkenbaar.

All by myself

#1 In je blootje rondlopen. Onder de douche heb je opeens honger gekregen en eigenlijk weet je toch nog niet wat je aan wilt. Wat kan het ook schelen, er is niemand thuis dus niemand die er erg in heeft dat jij in je nakie door het huis loopt.

#2 Je favo foute film of serie kijken. Ongegeneerd je favoriete Disney-film opzetten of een potje meehuilen met de laatste aflevering van All You Need is Love.

#3 Knoerthard de muziek aanzetten. En dan lekker mee blèren of volledig losgaan op een van de nummers van Beyonce of Britney, love it.

#4 Slapen. Wanneer jij wilt, waar jij wilt en hoelang jij dat wilt. Op elk random tijdstip even je ogen dicht doen, zonder dat iemand je stoort.

#5 Jezelf verwennen. Eindelijk heb je de tijd om jezelf eens even goed onder handen te nemen. Weg met dat beenhaar, een stukje van je nagels afknippen en daarna een warme kop thee met een grote koek erbij.

#6 He-le-maal niks doen. Languit op de bank en gewoon voor je uit staren, de tuin van de buren uitgebreid bestuderen of de dode punten van je haren doormidden trekken.

#7 Je ex stalken. Hij blijkt al een paar maanden een nieuwe vriendin te hebben, die eigenlijk best knap is. Wat doet zij eigenlijk allemaal? Voor je het weet zit je het Facebookprofiel van de vriendin van de neef van de vriendin van je ex te bekijken.

#8 386 selfies maken. Die je uiteindelijk allemaal weer verwijdert, want echt Instagram-waardig zijn ze niet.

#9 Je lievelingseten maken. Koken, bakken en braden waar jij zin in hebt. Super fijn om een keer geen rekening te hoeven houden met je vegetarische of glutenvrije huisgenoot.

#10 Met jezelf praten. Nou ja, vooral tegen jezelf: nog één aflevering dan maar? Wat zal ik vandaag eens eten? Waar heb ik mijn oplader eigenlijk gelaten?

#11 Pufjes laten. Zowel aan de voor- als aan de achterkant. Jawel, ontken het niet: dit doet iedereen. Bovendien is er niemand in de buurt voor wie je ze zou moeten inhouden. Daar krijg je trouwens ook alleen maar buikpijn van.

#12 Bunkeren. Zodra je op de hoogte bent van al het lekkers dat er in de kast ligt, blijf je er continu aan denken. Die chips zal vast lekker smaken in combinatie met wat M&M’s.

#13 Plassen met de deur open. Zo voelen jij je een stuk vrijer en minder opgesloten in dat toch wat krappe hokje.

Shop de nieuwste items

Sandwich
DE BIJENKORF
€99,95

Rainbow
BONPRIX
€39,99

Lina Locchi
VAN DEN ASSEM
€89,95

Skagen
DE BIJENKORF
€169,-

Valentino Handbags
OMODA
€89,95

Rituals
DE BIJENKORF
€24,50

✰ Shop meer fashion in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

9x de grootste ergernissen van de lente zon
9 tekenen dat jij een introvert persoon bent
5x waarom het oké is om niet voor je 25e te trouwen

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash, Giphy