Dit drankje ben jij volgens je sterrenbeeld

Wat jouw sterrenbeeld met een drankje te maken heeft? Zoals je misschien weet heeft elk soort type alcohol nou een net ander effect op je. Hetzelfde is waar voor sterrenbeelden, want ze hebben allemaal nou net een iets ander karakter. Daarom hebben wij op een rijtje gezet, welk type alcohol overeenkomt met jouw persoonlijkheid!

Dit drankje ben jij volgens je sterrenbeeld

Ram

De ram neemt graag initiatief. Jij vecht voor alles waar jij in gelooft en waar je voor staat. Ook ben je niet bang om jezelf aan de buitenwereld te laten zien. Jij bent daarom: tequila shot. Want zeg nou eerlijk, na die paar shotjes tequila loop jij naar de hunk in de club of stuurt dat appje naar je ex, zonder daar twee keer over na te denken. Later op de avond ben je waarschijnlijk een verhitte discussie aan het gaan over wie volgens jou nou de mol is, en eindigt de avond dansend op de bar.

Kreeft

De kreeft vind het niet lastig over haar gevoelens de te praten. Jij weet duidelijk wat je wil, en familie is het meest belangrijke in jouw leven. Jij bent daarom: witte wijn. Het lijkt zo’n beschaafd drankje, maar na een glas 4 vertel jij iedereen en alles over jouw kinderwensen in de verre toekomst en hoe duur de trouwjurk is die je hebt uitgezocht.

Stier

De stier is redelijk simpel. Je wilt veilig zijn, een leuke tijd hebben en je vind het niet lastig om een toegewezen klus te klaren. Jij bent daarom: bier. Het is overal te verkrijgen en je hoeft niet bang te zijn voor de kater de volgende dag door kwaliteitsgebrek. Drink er genoeg, en het klaart de klus: je bent dronken en hebt een leuke tijd!

Leeuw

Jij bent de drama-queen van de sterrenbeelden. Jij vind het niet erg om in shinen in alles wat je doet. Ook neem jij geen blad voor de mond, en heb jij geen moeite jezelf uit te drukken. Jij bent daarom: champagne. Een drankje dat meestal wordt gedronken op alleen speciale gelegenheden, maar zo zie jij elke dag. De hele club staart jou aan wanneer jij die fles bubbels opent. En ja, na een aantal glaasjes is die beleefde filter in je woordengebruik ook ver te zoeken.

Tweelingen

De tweelingen zijn goed in communiceren en samenwerken. Jij bent daarbij ook een kanjer in het uiten van je raarste kant naar de wereld toe. Jij bent daarom: Vodka. Deze alcohol is vrijwel met alles te mixen, en kan door een aantal twists zelfs bij de moeilijkste drinkers in de smaak vallen. Over samenwerking gesproken.. Pas wel op met de mixjes, want voor je het weet heb je er één teveel op, en komt je dronken alter-ego naar boven.

Maagd

De missie van de maagd is om de mensen om jou heen bij te staan. Ook verricht jij in bijna alles wat jij doet geweldig werk en staat welzijn, dat van jezelf of van anderen, voorop. Jij bent daarom: Virgin Mojito. Jij bent elke keer de bob, want al jouw vriendinnen weten het altijd weer te bont te maken. Toch ben jij er graag voor ze wanneer jij de haren moet vasthouden op de wc. Want ja, verantwoordelijkheid voorop.

Weegschaal

De weegschaal is een sterrenbeeld dat het liefst rust opzoekt. Dit doe je door balans te vinden in je dagelijkse leven en samen te werken met anderen, en dit alles, doe je wel in stijl. Jij bent daarom: Gin & Tonic. Je bent namelijk in balans met tonic. Maar zonder twijfel, ben jij altijd stijlvol.

Steenbok

De steenbok is haalt graag al zijn macht uit structuur en lange-termijndoelen. Jij bent daarom: Vodka Redbull. Met deze combi blijf je wakker, maar word je ook dronken. Zo heb je in ieder geval je korte-termijndoelen behaald.

Schorpioen

Jij duikt graag diep in verschillende onderwerpen. Ook zorgt jouw sterrenbeeld ervoor dat iedereen zijn beste kwaliteiten met elkaar deelt, zodat er banden voor het leven kunnen ontstaan. Jij bent daarom: rode wijn. Eerlijk is eerlijk, er is geen ander drankje dat diepe gesprekken initieert zoals deze. En nadat je drie uur later je drank-gezelschap door en door hebt leren kennen, is er ook geen weg meer terug naar vreemdelingen zijn. Je weet te veel. Op nieuwe vrienden dan maar hè!

Waterman

Jij bent erg innovatief. Ook vind jij het belangrijk om een sterke banden met anderen te hebben, en is sociale vaardigheid een van jouw kernwaarden. Jij bent daarom: Cuba Libre. Dit drankje is namelijk bedacht om de onafhankelijkheid van Cuba te vieren, en innovatief was het ook, zo’n gaasje rum met cola en limoen!

Boogschutter

Jouw sterrenbeeld droomt graag groot, streeft naar het onmogelijke en bent niet bang risico’s te nemen. Jij bent daarom: Sambuca shot. Want in tegenstelling tot de meerderheid van de bevolking, ben jij niet bang voor de effecten van dit drankje. Dit drankje is net zo pittig als jouw persoonlijkheid.

Vissen

Jij bent een ontzettend begripvol persoon. Soms misschien te veel. Ook heb jij een verbeelding waar niemand tegenop kan en ben je kunstzinnig. Jij bent daarom: absint. Dit drankje zorgt door zijn hallucinerende effecten namelijk dat jouw kortzichtige vrienden ineens een verbeelding hebben waar je U tegen zegt, of dat jij ineens tussen Picasso’s in zit.

Shop hier je outfit voor een avondje borrelen

American Vintage
HUDSON’S BAY
€235,00

Hobbs
DE BIJENKORF
€135,00

Brixton
DE BIJENKORF
€45,00

Warehouse
DE BIJENKORF
€40,00

CoolCat
COOLCAT.NL
€39,99

Paul Green
VAN BOMMEL SCHOENEN
€159,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Unsplash