Dit zegt je sterrenbeeld over je shopgedrag

sterrenbeeldDat je sterrenbeeld iets over je liefdesleven en je carrière zegt, wisten we al. We lezen dan ook het liefst elke dag onze horoscoop om te checken wat er op ons te wachten staat. Maar wist jij dat je sterrenbeeld ook iets over je shopgedrag zegt? Zo kun je een geboren koopjesjager zijn, of een big spender. Houd je het liefst van een middagje winkelen met vriendinnen of ben je stille online shopper? Kom erachter door je sterrenbeeld te lezen. Wij hebben het shopgedrag per sterrenbeeld voor je op een rij gezet. Klopt het bij jou?

Shopgedrag per sterrenbeeld

Steenbok (22 december – 20 januari)

Jij kunt heel goed met geld omgaan. Je bent dan ook een echte koopjesjager die van tevoren al alle aanbiedingen weet en welke winkels al met de sale zijn begonnen.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Jij bent echt een bewuste shopper die van te voren heel lang nadenkt voordat je iets koop. Het materiaal waarvan de kleding gemaakt is vind je belangrijk en je bent dol op kledinglijnen die aan de wereld denken.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Jij kiest een winkel puur op de vibe van de winkel in plaats van op de inhoud. Zo word jij helemaal crazy in een drukke winkel. Winkelen moet vooral gezellig blijven!

Ram (21 maart – 20 april)

Voor jou is shoppen topsport! Je weet precies wat je wilt hebben en je outfit moet vooral uniek zijn. Jij wilt er niet zo bij lopen zoals de rest.

Stier (21 april – 20 mei)

Je bent een rustige shopper die de tijd neemt om alle kledingrekken af te gaan. Wel heb je van tevoren een plan qua budget, maar als het écht moet kun je dit nog wel eens bijstellen. Aan het einde van de dag heb jij kleding in je kast hangen dat er wel een tijdje blijft hangen en wat niet veel kostte.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Jij shopt onder het motto van: hoe meer, hoe beter. Door jou is er een limiet in de pashokjes, want jij zou zomaar eens met drie dezelfde broeken in verschillende kleuren naar huis kunnen gaan.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Comfort en gemak zijn voor jou het belangrijkste. Maar niets zo belangrijk als een goede deal. Jij shopt het liefst online in de sale.

sterrenbeeld

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Jij ziet je kleding als een mooie investering. Voor jou zijn kwaliteit en luxe heel belangrijk. Heb je het even niet zo breed? Dan ga je gewoon voor een mooie look-a-like. Daarnaast mag een goed ingerichte winkel ook niet ontbreken tijdens een dagje winkelen.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Sale, sale en nog meer sale. Jij probeert altijd extra korting te krijgen. Al zoek je uren voor dat ene knoopje dat los hangt voor die extra deal.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Het liefst shop jij voor een ander. Als je dan een keer iets voor jezelf wilt kopen, vraag je altijd aan de verkoopster of het je goed staat. Oei, jij loopt hierdoor snel kans op een miskoop!

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een dagje shoppen is voor jou een hele ervaring. Je zult ook niet alleen voor een paar sokken de deur uit gaan. Je bezoekt mooie winkels en probeert bijzondere items te verkopen.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Jij ziet winkelen als een avontuur. Je scoort het liefst bijzondere items waarin anderen niks in zien.

Time to shop!

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€129,00

La Strada
NELSON
€49,99 39,99

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€19,99

Lott. Gioielli
DE BIJENKORF
€85,00

Cluse
DE BIJENKORF
€89,95

M.a.c
DE BIJENKORF
€23,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

LEES OOK:

Dit zijn de grootste irritaties per sterrenbeeld
Wat zegt het sterrenbeeld over je kind?
Dit ijsje past perfect bij jouw sterrenbeeld

Bron: Monstyle, Grazia | Beeld: Unsplash