Droombaan: Verdien geld met het versieren van huizen

Oh dennenboom, oh dennenboom! Och, wat houd ik toch van de Kerst. Zodra de kerstboom staat ben ik niet meer te houden en hang ik het huis vol met allemaal prachtige lampjes en slingers. Vind jij het ook altijd jammer als je huis niet verder versierd kan worden? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Er is namelijk een serieuze baan voor het versieren van huizen. En het verdient veel, heel veel geld! Waar kan ik solliciteren?

Here comes Santa Clause!

Ja, je leest het goed! Je wordt serieus betaald om andermans huizen te versieren. En geen schamele €20,00 voor de moeite, nee €4.500! Tom Harrington heeft deze fantastische baan op het moment. Hij wordt extreem goed betaald om huizen van rijke mensen in te richten in mooie kerstsferen. Wat een baan! Natuurlijk klinkt de baan leuker dan het is. Je moet namelijk meer doen dan een paar ballen in een boom hangen. Je begint bijvoorbeeld in september al met plannen wat voor boom en thema je wilt hebben. En in januari is het de bedoeling dat je het weer opruimt maar hé: je mag drie maanden wel helemaal los gaan met kerstballen, slingers, linten en kransen. Droombaan met hoofdletter D!

Wil jij nu ook zo’n fantastische baan? Blijf dan deze site in de gaten houden. Hier komt namelijk op te staan of Tom Harrington nog een paar handige kerstelfjes kan gebruiken! Al wil ik hier ook wel stage lopen hoor.

LEES OOK:

Foute kersttrui 2.0: in dit exemplaar kun je een fles wijn meenemen
Say again?! Dit jaar willen we onze kerstboom op de kop 
Blijkbaar hangen we kerstverlichting altijd verkeerd in de boom

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash