Een dutje op kantoor? In dit geniale tentje trek jij je even terug

Och, wie heeft er soms géén behoefte om even te ontsnappen aan de drukte op werk en je hoofd een uurtje leeg te maken met een (welverdiend) middagdutje. We zullen er hier op de redactie niet om liegen, dit klinkt fantastisch! Helaas zit een power nap op kantoor er voor vele van ons niet in, er moet tenslotte wel ergens een rustige ruimte beschikbaar zijn. En o ja, ook een zacht bankje of bedje mag natuurlijk niet ontbreken.

A nap is always a good idea.

Houd je vast, want het Zweedse Pause Pod komt nu met een geniale oplossing voor dit probleem! De groep vrienden vond namelijk dat het vinden van een plek waar je gedurende de dag écht kunt ontspannen erg moeilijk is. Ze bedachten daarom een tentje dat heel makkelijk is mee te nemen naar letterlijk overal waar jij gaat. Gebruik ‘m voor je rustmomentje op kantoor, bij het wachten op je vlucht, voor een ultieme chill-sessie in de natuur óf wanneer jij je gewoon even wilt terugtrekken .

Hebben!

Het tentje beschikt over een pod die het licht buiten houdt, is voorzien van ventilatie en is erg makkelijk op te vouwen. Je kunt er rechtop in zitten en wanneer je lekker languit wilt gaan, kun je een apart compartiment voor je benen uitrollen. En dit alles kun je, tegen een donatie van omgerekend €114,-, vanaf oktober in huis halen! En o ja, wil jij het tentje een flinke upgrade geven? Dat kan natuurlijk! Met een sterrenhemel van led-lichtjes, een oor-en-oogmasker óf een tablet mount waarmee je (liggend op je rug) naar je favoriete serie of video’s kunt kijken. We can’t wait!

LEES OOK:

>> Netflix wil je betalen om series en films te vertalen 
>> Deze 15 banen breken de meeste relaties op

Bron: RTL Z, Pause Pod | Beeld: Pause Pod, Pinterest