Een nieuw jaar, een nieuwe carrière: Renew Yourself is het antwoord!

Sinds ik Eat, Love and Pray heb gezien heb ik altijd naar een retreat gewild. Maar wat ik nóg leuker vind aan die film is dat de hoofdrolspeelster een totaal nieuwe carrière begint als ze weer terug naar huis gaat. Hoe leuk is dat? Dat je jezelf weer opnieuw kunt uitvinden. Net als Julia Roberts in de film ging ik van de zomer op zoek naar een retreat.

Op zoek naar de juiste retreat…

Samen met mijn vriendin Nancy Poleon van BrandedU heb ik wel een maand gezocht maar we konden niets vinden wat bij ons paste. Een stilte retreat met veel fanatiekelingen of urenlang op een yogamat zitten was toch niet helemaal iets voor ons. Daarnaast wilden wij eigenlijk ook aan onze persoonlijke ontwikkeling werken en nieuwe skills leren omdat je niet stil wilt staan in je carrière. En het belangrijk is om zo nu en dan, misschien om de drie of vier jaar, écht in jezelf te investeren. Mannen zijn hier veel beter in dan vrouwen. We gunnen onszelf niet zo snel een ontsnapping. Terwijl ik juist denk dat wij vrouwen zo nu en dan echt stil moeten durven staan bij wat we doen en onszelf moeten afvragen of we nog steeds doen wat we willen. Want wie heeft nu niet van die moeilijke vragen die ’s avonds, vlak voordat je gaat slapen, door je hoofd spoken? We moeten die eindelijk eens een keer gaan tackelen!

Mijn vriendin Nancy is zo dapper, ondernemend en creatief dat ze besloot dan zelf maar een retreat te beginnen, Renew Yourself heet het. En ik kan niet wachten… want ik ben wel eens naar een van Nancy’s BrandedU events geweest en dat is één grote bron van inspiratie, sisterhood en ‘AHA’ a la Oprah momenten. Toen ze zei dat ze het ging doen knipperde ik heel even met mijn ogen en voilà het staat er nu.

About Renew Yourself

De week staat vol met inspirerende sprekers zoals Amanda Rijff; de beauty expert van Nederland en Milou Turpijn van Women’s Health magazine, die alles weet over het hebben van een gezond lichaam want carrière voeren is topsport. Nancy zal ons alles vertellen over personal branding want weten hoe je jezelf in de markt kan zetten is een essentieel onderdeel van je carrière planning. Het is niet alleen carrière gericht, we gaan ook elke dag yoga en meditatie oefeningen uitvoeren. Daarnaast duurt het dagelijkse programma tot 14.00 uur zodat je daarna de hele dag hebt om te bezinnen. En o ja, dit allemaal in de zon van Andalusië, het puurste meest onontdekte stukje Spanje. Het belooft een enorm avontuur te worden met veel sisterly bonding momenten, ontspanning, en zoals Nancy het omschrijft weer van een rups naar een vlinder te gaan.

Ik heb me al aangemeld want ik kan wel weer een schop onder mijn kont gebruiken om al die dingen te doen die al heel lang op mijn wensen lijstje staan. Maar vooral omdat ik denk dat het goed is om weer uit mijn comfort zone te stappen want zoals ze zeggen “that is where the real magic happens”. Renew Yourself Week is een moderne retreat. De 5 thema’s van de week zijn Mindset, Body Love, Soul Purpose, Personal Story en Appearances. Dus ben jij ook op zoek naar een uitdaging en manier op je purpose te vinden of simpelweg heb je zin om herboren terug te komen. Look no further, want dan is Renew Yourself Week voor jou.

StyleToday actie!

Jij mag bij jouw boeking StyleToday noemen en ontvangt dan niet alleen toegang tot de spa van het Vitality Hotel in Amsterdam, maar je krijgt ook nog eens 250 euro korting op de week! Je kunt je aanmelden op www.renewyourselfweek.nl. Wie weet zien we elkaar daar in de Spaanse zon van 8-15 april!

>> Als je écht succesvol en gelukkig wilt zijn moet je stoppen met deze 5 dingen