Ben jij er bij? A Lot Of Fashion On Tour Rotterdam

Yes! Wij zijn ontzettend blij, want donderdag 7 december is het weer zover: de vijfde editie van A Lot Of Fashion On Tour en hiermee ook het einde van onze tour van dit jaar. En dat gaan we spectaculair afsluiten in HUGH Rotterdam! Verwacht veel glitter & glamour, fantastische prijzen, heerlijke bites en drankjes én fijne beats van Ferris Deejay. Natuurlijk gehost door Nederlands favoriete stylist Fred van Leer. Je snapt natuurlijk wel dat je dit zeker niet mag missen!

The fabulous fashion lottery

Zoals ik al vertelde pakken we deze editie helemaal uit. En dat is ook te merken aan de prijzen die we weggeven tijdens de fabulous fashion lottery! Het entreekaartje geldt als golden ticket waardoor je automatisch al meedoet. Dus iedereen maakt kans! Groot, groter, grootst is ons streven en dat is zeker gelukt. Op deze avond maak je namelijk kans op een horloge van Cluse, een hippe haarband van Atelier des femmes, een giftcard van Marlies Dekkers, een make-up pakket van Maybelline of NYX, een kledingset van My Jewellery en natuurlijk als kers op de taart de hoofdprijs: twee tickets naar Toronto of India! En nog veel meer leuke prijzen die je zeker wilt winnen. Houd onze Facebookpagina goed in de gaten, want er worden steeds nieuwe prijzen toegevoegd.

Sitting Front row like Anna Wintour

Om deze fashion night helemaal af te maken hebben we deze editie iets speciaals. Het is namelijk de laatste editie van dit jaar en we geven een extra touch aan de avond. Er komt namelijk een heuse modeshow waar de nieuwe party collectie van Imagine by Kim te zien is. Kruip even in de huid van je favoriete blogger wanneer je front row deze kledingitems bewondert. Wacht ook zelf niet te lang met het plannen van je outfit want Livera kiest weer iemand uit als best dressed! En als fashion lover moet je die natuurlijk binnenslepen. Dus trek je mooiste jurkje aan, want de dresscode is Glitter & Glamour.

Let’s take a picture

Huawei is hoofdsponsor van A Lot Of Fashion en maakt deze avond onvergetelijk! Altijd al gedroomd van je eigen gezicht op een cover? Tijdens A Lot Of Fashion kan het, want iedereen kan op de foto tijdens de heuse covershoot (dit willen we!) Deze foto’s worden gemaakt door een fotograaf en vervolgens omgetoverd tot een mega knappe cover!

Food and drinks

Natuurlijk is een feestje niet compleet zonder drankjes en hapjes. Drambuie heeft bij binnenkomst een welkomstdrankje voor je klaar staan, hiermee begint de avond meteen goed! Een lege maag zul je niet hebben, want er zijn mini cupcakes van Sis Cakery! Ja, je leest het goed: mini cupcakes en wie houdt er niet van cupcakes? Ik weet waar ik de hele avond zal staan!

A Little Touch-up never hurt nobody

Natuurlijk willen we tijdens dit soort avonden extra on fleek voor de dag komen. Je zult er op en top uitzien door de verschillende touch-up bars die aanwezig zijn. Beauty Brands Agency legt je volledig in de watten. Ga langs bij Zoya en lak je nagels in één van de prachtige kleuren. Onderga een face touch-up bij Sampar & Dr Lipp. Of ga langs bij Sponge Me & Baija Beauty voor een handmassage. Hoe fijn is dit? Geen tijd meer om je haar te doen? No worries, de braid-bar van Batiste zorgt ervoor dat je haar jaloersmakend mooi is. Dat worden selfies, selfies en nog eens selfies!

One word: Goodiebag

Natuurlijk is A Lot Of Fashion niet compleet zonder een te gekke goodiebag. Ook al win je geen prijzen, je komt absoluut niks te kort. Je krijgt na afloop namelijk een goodiebag t.w.v. minimaal €50! Do we need to say more?

Koop hier je tickets to dance the night away: http://www.eventim.nl/styletoday