Everyday Heroines Awards: stem op jouw favoriet!

Zo ongeveer een maand geleden maakten we bekend dat Fashionchick en Marie Jo in mei de Everyday Heroine Awards uitreiken. De powervrouw die volgens jou de award verdient, heb je kunnen opgeven voor één van deze vijf categorieën: Conscious Girls, Business Babes, Icon Award, Powermother of the Year of Everyday Heroines. Ondertussen is de inschrijving gesloten. Fashionchick en Marie Jo hebben de meest bijzondere dames eruit gevist en hen toegevoegd aan het lijstje met ‘genomineerden’. Spannend!

No one is you and that’s your super power

De stembussen zijn geopend en dat betekent dat jullie vanaf nu kunnen stemmen op de powervrouw die volgens jou een Everyday Heroine Award verdient. In elke categorie kun je stemmen op drie verschillende dames die zijn genomineerd voor de award. De genomineerden hebben allemaal een verhaal, dat ervoor heeft gezorgd dat ze in aanmerking komen voor de bijzondere award. Welk verhaal inspireert jou? Laat het weten en breng per categorie je stem uit op jouw favoriet, wie weet houd je er zelf ook nog wat aan over! Je maakt namelijk kans om samen met een introducee bij de uitreiking aanwezig te zijn en een jaar lang getrakteerd te worden op gratis lingerie van Marie Jo. Yes please!

Zie jij een jaar lang gratis lingerie wel zitten? Ga dan snel naar de stempagina van de Everyday Heroine Awards en laat weten wie jouw favorieten zijn! Vergeet niet je gegevens achter te laten, zodat je bereikbaar bent als je gewonnen hebt. Wel zo handig, natuurlijk.

Shop de nieuwste items

Vera Moda
TER HORST VAN GEEL
€34,90

Unisa
DE BIJENKORF
€89,90

Mango
DE BIJENKORF
€89,99

America Today
WEHKAMP
€59,99

Michael Kors
DE BIJENKORF
€295,-

Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€28,-

✰ Shop meer fashion in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Bruin, blond of toch rood? Deze haarkleur vinden mannen het mooist
#daretotry: spannende speeltjes in de slaapkamer
Dit is wat reizen met je menstruatie doet

Beeld: Unsplash