Festival waar je heen moet deze zomer: Love Family Park

Ben jij al die nationale festivals ook zo zat? Elk jaar zijn er dezelfde artiesten, hetzelfde hondenweer en het is vaak onwijs duur. Niet dat we iets aan de prijzen kunnen veranderen, maar we kunnen je wel helpen aan een nieuw festival! Ben je bijvoorbeeld al bekend met het festival Love Family Park in Russelheim am main. Perfect wanneer jij een echte raver tot op het bot bent en zin hebt in mooi weer! Ik zeg: wie gaat er mee?

Love Family Park

Heb je zin om deze zomer helemaal uit je dakkapel te gaan? Dan moet je zeker kaartjes scoren voor Love Family Park. Dit Duitse techno festival neemt je mee op reis van pure techno naar minimal en tech-house. Helemaal te gek dus! Voorgaande jaren stonden namen als Ricardo Villalobos en Adam Beyer op de planning, en dit jaar is de line-up ook weer kneitergoed! Zo is Ricardo Villalobos ook dit jaar weer van de partij, net zoals Nina Kraviz, Chris Liebing, Maceo Plex én resident Sven Väth, beter bekend als ”Papa Sven”.

Het festival duurt maar één dag, maar van vroeg in de ochtend tot na zonsondergang kun jij genieten van de beste artiesten, opkomende talenten én krijg jij de nieuwste sound van het genre te horen. Hoe tof is dat? Het festival wordt altijd druk bezocht door technoliefhebbers vanuit de hele wereld om samen te genieten van goede muziek én mooi weer!

Want jazeker! Doordat het festival op 28 juli is, ben jij verzekerd van mooi weer! En dat willen we toch met een festival? Bel snel al je vriendinnen op en scoor nog wat kaartjes, want dit festival mag jij zeker niet missen. Doordat het festival vorig jaar niet is gehouden, snap je natuurlijk wel dat de belangstelling groot is! De laatste kaartjes koop je hier en hier vind je de toffe aftermovie van 2016.

Zó kleed jij je perfect voor Love Family Park!

Jacqueline de Yong
OTTO
€26,99

Heine
OTTO
€26,95

Dr. Martens
VAN DEN ASSEM
€175,00

Coolcat
COOLCAT
€17,99

Clinique
DE BIJENKORF
€31,50

Quay Australia
DESIGNERFASHION
€55,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Festival guide: Festivals over de grens! 
10x de lekkerste foodtruckfestivals in 2018

Beeld: Love Family Park Festival