Fuck yeah! Vrouwen die vloeken zijn intelligenter

Soms vind ik het gewoon ontzettend fijn om een flink potje te schelden. Als mijn melk weer eens zuur is, mijn trein vertraging heeft of gewoon omdat ik weer eens keihard ergens tegenaan stoot. Niet bepaald ladylike, maar het lucht altijd enorm op. Moet jij ook altijd geld doen in de swear jar? Goed nieuws! Want dat betekent dat jij ontzettend intelligent bent. Fuck yeah!

Merde!

Ja, je leest het goed! Iedereen die houdt van een potje schelden is intelligenter dan mensen die dit niet doen. Dit is uit een onderzoek gekomen van de University of Rochester waarbij duizend mensen naar vierhonderd gewoontes werd gevraagd. Hieruit ontdekte ze dat mensen die nauwelijks vloeken een veel lager IQ hebben dan mensen die dat wel doen. Score!

Daarnaast is er al eerder bewezen dat vloeken helpt bij het bevorderen van je uithoudingsvermogen, je pijn verlicht en je veel sterker maakt. Ook helpt een goede scheldsessie bij agressieve mensen doordat ze minder snel zullen kiezen voor fysiek geweld, is het een teken van een uitmuntende taalvaardigheid én bevordert het ook nog eens het groepsgevoel. Wat een voordelen!

Scheld er voortaan dus lekker op los, dit is namelijk alleen maar beter voor je!

Shop je nieuwe outfit!

Pieces
OTTO
€49,99

S’Oliver Red Label
OTTO
€29,99

Mango
DE BIJENKORF
€49,99

Cowboysbag
COWBOYSBAG
€29,95

Pieces
OTTO
€12,99

Steve Madden
STEVE MADDEN
€89,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

20 Oud-Hollandse woorden die we weer zouden moeten gebruiken
Dit zijn de 10 stomste woorden van 2017

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: Getty Images, Giphy