Dit zijn de grootste irritaties per sterrenbeeld

Iedereen heeft van die dingetjes die je chagrijnig kunnen maken. Voor de één is dat wanneer ze de controle uit handen moet geven, voor de ander is dat juist wanneer ze de leiding krijgen. Je hebt mensen die gevoelig zijn voor harde geluiden, anderen zijn juist allergisch voor stiltes. De mens is geprogrammeerd om op verschillende manieren te reageren, maar veel staat ook geschreven in de sterren.

Leeuwen zijn bijvoorbeeld gevoelig voor aandacht, en wanneer zij die naar hun mening te weinig krijgen, kan dat zorgen voor irritaties. Dat terwijl Kreeften moeite hebben wanneer er niet aan hun gevoelens wordt gedacht. Wat is de mood killer van jouw sterrenbeeld?

Ram
Wanneer dingen niet gaan zoals jij het wilt, ga je vrijwel direct mokken. Dat komt omdat je een sterke mening over hoe de dingen moeten gebeuren (en yes, je hebt vaak gelijk). Probeer iets meer te relaxen en meer vertrouwen te hebben in the universe en de mensen om je heen.

Stier
Je bent een aardeteken en staat graag met beide benen op de grond, dus wanneer je in nieuwe situaties belandt vind je het irritant dat de routine ontbreekt. Niet weten wat er gaat gebeuren…? Dat vindt de Stier zelfs bloedirritant. Jij wilt stabiliteit, consistentie en weten waar je aan toe bent.

Tweelingen
Ha, als er niet naar je geluisterd wordt, zit je meteen op de kast. Communicatie is immers één van je drijfveren. Sommige mensen zijn afgeleid of hebben niet direct door wat het is dat je wilt zeggen. Onthoud dat het niet altijd jouw schuld is wanneer je woorden verkeerd begrepen worden. Blijf proberen, want de juiste mensen zullen naar je luisteren wanneer het nodig is.

Kreeft
Zijn er mensen boos op je? Dan kun je je dat heel erg aantrekken, waardoor al je focus daarop gaat en je nauwelijks meer oog hebt voor andere dingen. Besef dat je niet continu bezig kunt zijn met de emoties van anderen, en dat zij juist moeten dealen met hun eigen frustraties.

Leeuw
De Leeuw voelt zich al snel ondergewaardeerd. Krijg je, naar jouw inziens, te weinig betaald? Dan ben je geneigd de leiding in handen te nemen, waardoor je bazig kunt overkomen. En vaak liggen deze dingen buiten jouw macht, waardoor je ontzettend gefrustreerd raakt. Pick your battles, Leo, want zolang je niet van alles een strijd maakt, zit je goed.

Maagd
Datgeen waardoor jij direct op de kast zit? Dat is wanneer iemand je vals beschuldigd. Je kunt niet tegen misverstanden, zeker niet als je verkeerd begrepen wordt. Onthoud dat er niets mis is met zelfverdediging, maar dat je wel kalm moet blijven.

Lees verder op VIVA.nl