Het matras van deze goedkope supermarkt is uitgekozen tot ‘beste koop’ en ‘best getest’

Nu ik op mezelf woon, kom ik achter veel schokkende feiten. Hoe duur wasmiddel bijvoorbeeld wel niet is of hoe snel de was zich opstapelt in de wasmand. Waar ik ook achter kwam waren de prijzen van matrassen. In mijn zoektocht naar het perfecte matras ben ik me namelijk al meerdere keren het apezuur geschrokken, want waarom zijn matrassen zo duur? Een matras is natuurlijk wel een grote investering aangezien je ‘m lang gaat gebruiken, maar sommige bedragen waren wel erg overdreven. Gelukkig zijn er steeds meer winkels bijgekomen die matrassen voor een zacht prijsje verkopen, zoals de Lidl. En laat de consumentenbond die nu eens verkozen hebben tot beste koop!

Let’s spend the weekend in bed

Jazeker, de Lidl verkoopt meer dan jouw dagelijkse boodschappen. Op hun webshop vind je namelijk een gigantisch aanbod van tuinmeubelen, kleding en nu dus ook matrassen. Dit zijn geen standaard ik-lig-op-een-matras-maar-lig-eigenlijk-gewoon-op-de-grond matras, nee dit is een heel goede! De consumentenbond heeft deze namelijk verkozen tot ‘Beste koop‘, ‘Best getest’ en door de lage prijs ook nog de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wauw!

Het winnende matras is de MERADISO koudschuim H3 en koop je al voor het luttele bedrag van €99,99. Bij de test is er gekeken naar de complete markt en deden er zelfs matrassen mee van meer dan €1.500. Als dat niks zegt, weet ik het ook niet meer! Zelf zeggen ze het volgende over het matras: ”De MERADISO matras heeft een massieve kern van koudschuim en biedt een goede ondersteuning aan het lichaam dankzij zeven comfortzones. De speciale, zachte schouderzone maakt het matras  geschikt voor zijslapers. De klimaatband in het midden van het matras zorgt voor een uitstekende ventilatie en vochtregulatie.” Ideaal dus!

Ben jij dus nog op zoek naar een goed matras en heb je geen zin om je helemaal scheel te betalen? Ga dan snel naar de webshop van de Lidl en scoor jouw eigen winnende matras!

Shop jouw nieuwe pyjama!

Lascana
OTTO
€75,00

Bonprix
BONPRIX
€32,99

Bonprix
BONPRIX
12,99 5,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€19,99

Calvin Klein
OTTO
€69,95

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€27,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Feit of fabel: slapen met make-up op is slecht
Zzz! Slapen als een roosje door dit Lush product

Bron: Lidl | Beeld: Getty Images