#MozTheMonster! Dit is de nieuwe kerstreclame van warenhuis John Lewis

Wie Kerst zegt, zegt kerstlampjes, cadeautjes, veel gezelligheid, lekker eten en heerlijke kerstreclames. Het is nu halverwege november en steeds meer bedrijven geven hun reclame een kerstachtige vibe. We like! En een warenhuis dat er elk jaar dik bovenuit springt is natuurlijk het Engelse warenhuis John Lewis. En dit jaar is-ie weer alles wat we ervan verwachten: hartverwarmend, ontroerend en in de hoofdrol:#MozTheMonster. Pak de tissues er maar bij!

#MozTheMonster

Iedereen kan zich natuurlijk wel de vorige reclames van John Lewis herinneren. Want ja, hoe kunnen we Monty de pinguïn of de oude man op de maan nu vergeten? Ik moet nog steeds huilen als ik die man zie! Dit jaar staat er een schattig monster in de schijnwerper genaamd Moz. De reclame gaat over de kleine Joe die bevriend is met een heel knuffelbaar en vooral hard snurkend monster die hij onder zijn bed heeft. Helaas valt het kleine jongetje steeds in slaap omdat ze altijd s’avonds spelen. Knuffelbare Moz ziet dit ook en geeft het jongetje een heel speciaal cadeautje voor Kerst: een nachtlampje. Voel je de tranen al komen? Door de nachtlamp verdwijnt Moz namelijk ook. Ah! 

Wil jij ook een Moz The Monster? Het warenhuis verkoopt knuffels, sloffen, mokken en zelfs een boek van dit vriendelijke monster. Score! En in het filiaal op Oxford Street kun je Moz bezoeken, want daar staat zijn huis. Of dit de ultieme kerstgedachte is weten we niet, maar een tranentrekker is het zeker. Helaas is het pas november, maar met deze reclame kunnen we nu helemaal aftellen tot Kerst. Nog 42 nachtjes slapen!

LEES OOK:

All I want voor christmas: kerstballen gevuld met gin! 
Attentie kerstlovers! Dit jaar komt er een mega grote kerstmarkt in Amsterdam

Bron: Cosmopolitan | Beeld: John Lewis