10x festivals die je niet mag missen!

Nog maar een paar maanden geduld hebben en dan begint ons favoriete seizoen van het jaar weer: het festivalseizoen! Heerlijk in de volle zon met al je vrienden genieten van de leukste muziek door de beste artiesten… We can’t wait! Zoek je festivalkliekje maar alvast bij elkaar en zorg dat je bankpas klaarligt , want wij hebben dé festival agenda van 2019 opgesteld. Laat die drankjes en dansjes maar komen!

10x festivals die je niet mag missen!

#1 Amsterdam Open Air

Muziek en cultuur, deze twee begrippen staan centraal bij dit zomer festival. Het staat bekend als fashion-forward music festival. Hoe leuk is dat?! Je kunt er genieten van urban, latin, hiphop, house… voor ieder wat wils! Trek je leukste festival-outfit uit de kast en enjoy!
Waar: Gaasperpark, Amsterdam
Datum: 1 en 2 juni
Tickets: Deze zijn helaas schaars, maar hier zijn de laatste weekenders verkrijgbaar

#2 Latinvillage

Fan van Latin-muziek? Doe jezelf een plezier, en vergeet alle andere festivals. Latinvillage is the place to be. Met een line-up van Bizzey naar Ronnie Flex tot SBMG zit jij gebakken deze zomer. En dan kun je er vanaf dit jaar ook nog eens extra lang van genieten. Het is namelijk een weekender geworden!
Waar: Spaarnwoude, Amsterdam
Datum: 17 en 18 augustus
Tickets: Deze zijn hier verkrijgbaar

#3 Awakenings festival

Kan jij geen genoeg krijgen van de lekkerste technobeats? Look no further! Awakenings festival zal jouw technohartje sneller laten kloppen. Wees er snel bij, want de kaartjes gaan hard!
Waar: Spaarnwoude, Amsterdam
Datum: 29 en 30 juni
Tickets: Deze zijn helaas schaars, maar hier verkrijgbaar

#4 Milkshake

Niets moet, alles mag. Dat is waar het bij Milkshake om draait. Bij dit dance-festival showen gasten hun meest bijzondere (en een tikkie extreme) looks. Niks is te gek!
Waar: Westerpark, Amsterdam
Datum: 27 en 28 juli
Tickets: Deze zijn hier verkrijgbaar

#5 Loveland

Dit dancefestival bezorgt je kriebels in je buik. Ieder jaar wordt hier losgegaan op house- en technoplaatjes. Dankzij hun huge succes is het festival afgelopen jaar omgetoverd tot een weekender. Dat betekent twee dagen losgaan!
Waar: Sloterpark, Amsterdam
Datum: 10 en 11 augustus
Tickets: De laatste tickets zijn hier verkrijgbaar

#6 Crazy, Sexy, Cool

Reis dit jaar naar Rotterdam om te genieten van de beste elektronische en urban muziek. De line-up is nog niet bekend, maar het thema wel. Het draait allemaal om Treasure Island. Onder andere zijn schatten en zeemeerminnen van de partij…
Waar: Zuiderpark, Rotterdam
Datum: 3 augustus
Tickets: Deze zijn hier verkrijgbaar

#7 Tomorrowland

Hét hoogtepunt op het festival kalender in de categorie electronic dance. Bekende dj’s als Martin Garrix, David Guetta en Oliver Heldens zorgen samen met het prachtige decor voor een geweldige ervaring.
Waar: De Schorre, Boom (België)
Datum: 19 t/m 21 juli en 26 t/m 28 juli
Tickets: Deze zijn helaas schaars, maar zijn hier verkrijgbaar

#8 Coachella

Oke, je moet er even voor reizen en je portemonnee zal er een tijdje van bij moeten komen, maar Coachella is hét muziekfestival van alle festivals. Grootse artiesten zoals, jawel, Ariana Grande komen optreden. Je komt er zelfs de grootste influencers tegen!
Waar: Indio, Californië
Datum: 12 t/m 14 april en 19 t/m 21 april
Tickets: Deze zijn helaas schaars, maar zijn hier verkrijgbaar

#9 Elrow town festival

Confettiregen, opblaasbeesten en carnaval acts… Elrow heeft het allemaal! De elektronische muzieklovers onder ons kunnen hier compleet uit hun dak gaan.
Waar: Havenpark, Amsterdam
Datum: 7 september
Tickets: Deze zijn hier verkrijgbaar

#10 Soenda festival

Ben jij een technolover? En woon jij toevallig in de buurt van Utrecht? Dan is dit móet jij hierheen deze zomer. Het festival bestaat dit jaar maarliefst 11 jaar. En hier zullen we je extra blij mee maken: het festival vindt namelijk al in mei plaats!
Waar: Ruigenhoek, Utrecht
Datum: 18 mei
Tickets: Deze zijn hier verkrijgbaar

 

Shop hier de look voor de aankomende festivals!

Rains
DE BIJENKORF
€225,00

Sandro
DE BIJENKORF
€145,00

Karen Millen
DE BIJENKORF
€199,00

Prada
DE BIJENKORF
€275,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€34,95

Dr. Martens
DE BIJENKORF
€210,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Beeld: Unsplash