5 tips voor een fantastische Valentijnsdag

Valentijnsdag is en blijft een heerlijk feest. Lekker corney een kaartje kopen, bloemen, cadeaus en wat leuks gaan doen. Maar wat? Naar de film? Uiteten? Samen koken? Het blijft lastig. Ik geef je 5 tips voor een fantastische Valentijnsdag!

Overnachten met uitzicht op zee?

Neem je lover mee voor een romantische overnachting in een van de super de luxe hotel suites op de pier in Scheveningen. In Den Haag hoef je je sowieso nooit te vervelen, maar dit is toch wel heel bijzonder. Overdag lekker struinen, shoppen en lunchen bij een van de vele hotspots die deze stad kent (mijn favoriet is Café Pistache) en ’s avonds een hapje eten bij Jamey Bennet in de stad. Sounds perfect!

Dagje Den Bosch

Den Bosch is de perfecte stad voor een romantisch en gezellig avondje weg. Deze Brabantse stad heeft hele toffe restaurants, hippe lunch hotspots en geweldige boutique hotelletjes.

Shoppen in Antwerpen

Wil je echt het land uit maar wel met de auto of trein? Ga dan naar Antwerpen. Boek een romantisch hotel, zoek hier een tof restaurant uit en regel een hippe ontbijt hotspot voor de volgende dag. Lekker struinen door de stad, een beetje shoppen, naar het museum of misschien wel de Antwerpse Zoo. Vervelen in Antwerpen zul je je nooit!

Hip in Haarlem

Haarlem ligt wellicht niet meteen voor de hand, maar is wel onwijs leuk. Er zit een te hip jeugdhotel middenin het centrum dus van daaruit kan je overal heen lopen. Haarlem bevat tal van musea, mooie pleinen en toffe winkels. Ontbijten en lunchen doe ik het liefst bij Lima en ROAST en Gin Sum is super leuk voor ’s avonds.

Nijmegen

Nog minder voor de hand liggend en totaal niet bekend als leuk weekendje weg stad is Nijmegen. Geheel onterecht! Hier zitten fantastisch goede restaurants zoals Bistro Flores en De Meesterproef. Het leukste hotel ever is In-Credible en ontbijten en lunchen kan je bij Bairro Alto en Sid&Liv op z’n best. Nijmegen is een van mijn favoriete steden en naast cultuur snuiven kan je hier ook echt mega goed shoppen.

Geen tijd voor een hele dag of weekend weg maar wel uitgebreid uiteten? Check op MyTravelBoektje de beste restaurants van Amsterdam.