Cocktail lovers opgelet! Dit zijn de fijnste cocktailbars in Rotterdam

 

Staat er een vriendinnenuitje op de planning? Bij deze bars zijn jullie aan het juiste adres. Amsterdammers worden altijd aangeraden om de trein naar Rotterdam te pakken voor de fijnste cocktails. Niet alleen zijn de cocktails in Rotterdam goedkoper, de keuze aan bars is ook reuze! Zoek niet verder want wij hebben de fijnste cocktailbars in Rotterdam voor jullie geselecteerd.

Dit zijn de fijnste cocktailbars in Rotterdam

#1 RoseRouge

Net als in Amsterdam is het noorden van Rotterdam booming lately! In Rotterdam Noord opende een van de fijnste cocktailbars van de stad, namelijk RoseRouge. De bar kenmerkt zich door het roze en groen, boven een zwart-wit geblokte vloer. Daarnaast serveren ze originele barhappen, spannende cocktails, draft biertjes en goede wijnen.

Benthuizerstraat 35B, Rotterdam

View this post on Instagram

Doe mij maar een cocktail. 🍹

A post shared by RoseRouge (@caferoserouge) on

#2 The Suïcide club

Een gewaagde club/bar zouden wij zeggen! De cocktailbar bevindt zich namelijk op een rooftop met uitzicht op Centraal Station en de Delftse Poort. Deze cocktailbar is perfect om een avondje met vriendinnen door te brengen. Maar ook voor een date is deze bar top, want eten smaakt uitstekend.

Stationsplein 45, Rotterdam

#3 Spikizi

Spikizi, oftewel speakeasy, heeft haar naam te danken uit Pennsylvania, waar in 1880 de vergunningen voor het schenken van alcohol van $50 naar $500 gingen. Het gevolg was dat een groot deel van de bars verdween, maar de eigenaren gingen in het geheim door met hun zaak. Voorzichtige bezoekers wezen elkaar regelmatig op het volume: “Shhh.. speak easy boys!” Bij Spikizi kun je genieten van verschillende soorten cocktails, muziek en feestjes. Ook leuk: een keer per maand pakken de boys van Spikizi uit met een silent disco.

Zwarte Paardenstraat 91a

#4 Noah

Bij Noah hoef je geen stijve bedoeling te verwachten. Want bij Noah gaan de remmen los. Het feit dat de bar door Neerlands bartenders als favoriete bar van het land is gekozen, zegt al genoeg. De heren achter de bar doen hun best om jou te verwennen met de meest creatiefste cocktails.

Wijnhaven 3

#5 George Cocktailbar

Ook bij George Cocktailbar kun je een feestje verwachten. Vroeg op de avond kun je genieten de bekende kip van het restaurant, natuurlijk onder het genot van een cocktail. En later op de avond barst het feest los. Reken op een cocktailshow waarbij de flessen door de lucht vliegen.

Lijnbaan 36-42

It’s shopping time!

Miss Etam
MISS ETAM
€89,99

some,…
SOME,…
€39,99

Scotch & Soda
HUDSON’S BAY
€109,95 54,97

Steve Madden
DE BIJENKORF
€119,00

Eastpak
HUDSON’S BAY
€85,00

Balalook
BALA LOOK 
€10,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Harpers Bazaar, Esquire, Cityguys | Beeld: Unsplash, Instagram