De nieuwste hotspots in Amsterdam waar je geweest moet zijn

hotspot

In Amsterdam opent elke maand wel weer een nieuwe topzaak maar de afgelopen maanden waren dit er wel heel veel. De leukste 5 zetten wij even voor je op een rijtje!

The Gaia


Dit wordt dé nieuwe cocktail en Oosterse fancy food hotspot van Amsterdam, let dus op! De naam Gaia is gebaseerd op de oermoeder uit de Griekse mythologie en het interieur is dan ook sprookjesachtig. Op het menu staat een combinatie van Oosterse en Mediterrane gerechten en de stijl en sfeer doen mij een beetje denken aan het (onlangs gesloten) Spice Market en Buddakan in New York. Een absolute must go dus!

Ron Gastrobar Downtown

hotspot amsterdam

Op het Rokin zit een nieuwe te gekke Urban Jungle waar je de beste Indische rijsttafel van Nederland kunt eten. Maar er is meer. Hippe streetfood gerechten, sambal proeverijen, Coole cocktails en in het weekend live muziek en entertainment. Het interieur is te fantastisch en het eten ook.

Cafe Cliché

Bij Cliché kan je niet reserveren dus spontaan binnen lopen op vrijdag is heel normaal hier. Mooie gerechten op een aparte manier geserveerd in een stiekem rete hippe zaak. Maar het voelt toch een beetje aan als een stijlvolle kroeg dan een echt restaurant. Lekker laidback genieten van alleen een biertje of cocktail kan natuurlijk ook.

Neni

neni

De Israelische food hotspot die over heel de wereld bekend staat om hun geweldige gerechten is eindelijk geopend in Amsterdam. De zaak zit in het oude Citroen gebouw in Zuid en is gigantisch maar toch gezellig. Ze serveren de lekkerste humus ter wereld en alle gerechten zijn bijzonder en toch eenvoudig. Israelian streetfood op z’n best!

De Kop van Oost

kop-v-oost-view2-nologo
Achter de bekende molen van Brouwerij ’t Ij zit De Kop van Oost. Een prachtige zaak met een fantastisch uitzicht over het water. Een tikkeltje fancy, maar ook voor een klein hapje heel leuk. Je kunt hier 5 gangen dineren als je wil maar ook gewoon wat losse gerechten van de kaart bestellen en die met elkaar delen. Steak tartare, oesters, hert, leuke groente gerechten heerlijke toetjes (witte chocolade brownie met stroopwafelcrumble) staan hier op de kaart.

Let’s shop!

Miss Etam
MISS ETAM
€ 49,99

Wrangler
DE BIJENKORF
€ 29,95

Coolcat
COOLCAT
€ 19,99

Dune London
DE BIJENKORF
€ 105,00

Lancaster
HUDSON’S BAY
€ 215,00

Rosefield
DE BIJENKORF
€ 99,00

Fashionology
DE BIJENKORF
€ 50,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰