Gek op roze? Deze locaties moét je zien!

Ondertussen zijn we allemaal bekend met Generatie Y, ook wel de Millennials. Bovendien is de kans groot dat jij zelf tot deze generatie behoort. Zo niet, laat me ze je even voorstellen: de Millennials zijn geboren tussen 1980 en 1995, gamen veel en kunnen niet zonder supersnel internet. Tijdens het muziek luisteren, appen ze, ze shoppen online en doen allerlei andere (online) dingen tegelijkertijd. Het moge duidelijk zijn dat ‘online’ een grote rol speelt in het leven van Generatie Y. Zo ook het delen van hun hele leven met online vrienden en vriendinnen. Eén ding die vooral opvalt in de feed van de Millennial is de kleur die telkens in de posts terugkomt: millennial pink. Ik moet toegeven, ik ben guilty. Ik ben dol op roze, en dan niet zomaar roze, maar millennial pink natuurlijk. Ben jij ook obsessed met deze kleur? Dan moét je deze tien roze locaties even zien.

#1 MaMa Kelly

Dit piepjonge roze restaurant opende in november vorig jaar haar deuren in, houd je vast, Amsterdam! Bovendien kun je er heerlijk en super simpel dineren. Je bestelt namelijk óf kip óf kreeft. Zorg wel dat je op tijd reserveert, want het is er altijd ontzettend druk.

#2 La Muralla Roja

Wil je verzekerd zijn van een succesvolle Instagram-feed, dan is dit de plek waar je moet zijn. La Muralla Roja, in het Nederlands ‘De Rode Muur’ is letterlijk een plaatje en vind je aan de Spaanse kust.

#3 Pietro Nolita

Pietro Nolita is een Italiaans restaurant in New York dat haar belofte “Pink as F*ck” volledig nakomt. Het hele restaurant, maar dan werkelijk álles, is roze: de muren, menukaarten, glazen, servetten… Love it!

#4 Sketch

Toevallig een tripje naar Londen op de planning? Dan moet je deze er zeker even tussen schuiven! Bij het zien van het interieur van dit theehuis word je namelijk héél blij!

#5 NANAN patisserie

Op deze plek ben je in de zevende hemel! Niet alleen het roze interieur van Patisserie NANAN in Parijs is een feestje, ook de heerlijkheden die je er vindt zien er prachtig uit.

De knapste roze items uit de shop

Champion
MEN AT WORK
€44,99

Envii
DE BIJENKORF
€70,-

Nike
OMODA
€79,95

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€89,95

Sisley
DE BIJENKORF
€82,50

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

✰ Shop meer fashion in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Aha! Om deze reden was het appartement van Monica in Friends paars
Voor op de bucketlist: hier slaap je in een drijvend wellnesshotel
Oh my goals: knalroze hotel op Ibiza

Bron: NSMBL | Beeld: Unsplash