Handig! Bij deze koffiezaak kun je tegelijk je fiets laten maken


In een fietsland als Nederland kan het wel eens voorkomen dat je fiets wat mankeert. Een lekke band, ketting eraf of spaken kapot: we herkennen het allemaal! Het vervelende hiervan is altijd dat je moet wachten tot je fiets klaar is. Erg onhandig als je nog een gigantische to do lijst hebt. Maar dit is verleden tijd! In Rotterdam is er namelijk een hip koffiezaakje waar je ook terecht kan voor je fiets. Handig!

Best of both worlds

Bij een fietsenmaker denken we al snel aan een muffige olie geur, overal fietsen en een suf imago, maar bij COPPI koffie & fietsen (kuddo’s voor de naam!) in Rotterdam is dat zeker niet het geval! Geen vieze ruimte met fietsen, maar een hippe zaak vol met vintage meubels, planten en waar je ook nog eens heerlijke koffie en eten kan krijgen. Ideaal voor als je fiets een grote beurt moet of als je even rustig wilt werken.

En als het niet beter kan, in de hoek van COPPI vind je een winkeltje waar je allemaal leuke spulletjes voor je fiets en voor jezelf kunt kopen. Denk aan hippe stuurlinten, maar ook t-shirts en sieraden. Leuk! Kijk hieronder voor foto’s van de winkel.

Een bericht dat is gedeeld door @fien_travel op

Dus ben jij een grote fiets/koffie-of gewoon Rotterdam liefhebber van het eerste uur? Vergeet dan zeker niet om langs dit hippe tentje te gaan. Wij zijn zeker fan!

LEES OOK:

De leukste hotspots in Amsterdam met een open haard
Dit zijn de leukste hotspots in Zwolle

Bron: Roomed | Beeld: Unsplash